12–24V PSU

12–24V PSU: Ny alternativ strømforsyningsenhed velegnet til lastbiler

Vi introducerer 12–24V PSU til Hub 2/Hub 2 Plus/ReX 2 , den opdaterede version af en alternativ strømforsyningsenhed til at forbinde en Ajax-hub eller range extender til en 8-24V⎓ strømforsyning. Denne nye PSU erstatter den tidligere version, som er 12V PSU til Hub 2/ReX 2.

Den opgraderede emballage inkluderer det skematiske billede af den nye PSU, det fulde produktnavn og indgangsspændingsområdet. Bestil den nye 12–24V PSU fra Ajax Systems-partnere.

Ring for tilbud på alarm løsning til Båd, Campingvogn, autocamper eller lastbil mv. – 31597010

Den nye 12–24V PSU er kompatibel med Hub 2, Hub 2 Plus og ReX 2.

Brug 12V PSU til Hub/Hub Plus/ReX, hvis du arbejder med Hub, Hub Plus eller ReX.

Hvad er ændret

Den største forskel mellem den nye 12–24V PSU og den tidligere version er kompatibilitet med Hub 2 Plus kontrolpanelet og evnen til at arbejde med en indgangsspænding på 24 V⎓. Dette udvider sikkerheds- og installationsvirksomhedernes muligheder markant. Ajax kan nu beskytte lastbiler og varevogne med deres førerhuse og lad mod ubudne gæster.

Hvorfor bruge 12–24V PSU

Der er to grunde:

  • Den beskyttede genstand har ingen stabil elektricitet: tomme bygninger, huse på landet, byggepladser eller pakhuse.
  • Objektet leverer ikke strømforsyning fra 100–230 V~-nettet: varevogne, autocampere, autocampere eller yachter.

Med denne PSU kan du tilslutte en hub eller radiosignalområdeforlænger til et bærbart batteri, bilbatteri, uafbrydelig strømforsyning (med et backupbatteri) eller endda til et netværk i køretøjet.

Med et forudinstalleret medfølgende batteri og uden en ekstra strømkilde fungerer Ajax-hubs i op til 16 timer og rækkeviddeforlængere i op til 38 timer. I stedet for den medfølgende strømforsyningsenhed skal du bruge 12–24V PSU og en uafbrydelig strømforsyning med et 9 Ah batteri, og systemet vil køre autonomt i over en uge .

Ring for tilbud på alarm løsning til Båd, Campingvogn, autocamper eller lastbil mv. – 31597010

Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar