Ajax Systems & Yale

Ajax Systems & Yale: én grænseflade og problemfri synkronisering med smarte låse

Lås til Ajax Alarm – Fm Sikring

Ajax Systems har i samarbejde med Yale annonceret en banebrydende integrationsløsning, der har til formål at forbedre sikkerheden. Dette partnerskab har til formål at styrke vores mangeårige omdømme og vores pålidelige varemærketilstedeværelse på det europæiske marked yderligere.

Øjeblikkelig kontrol og ekstra indstillinger

Før du tilføjer en Yale smart lås til et Ajax-system, skal du tilføje den til Yale-appen og parre den med Yale Connect Bridge. Yale Connect Bridge er forbundet til internettet via Wi-Fi, hvilket giver brugerne mulighed for at administrere låsen, kontrollere dens status og modtage øjeblikkelige meddelelser i Yale-appen. Efter tilføjelse til et Ajax-system kan du administrere og automatisere en Yale-smartlås direkte fra Ajax-appen. Hurtig kommunikation sikrer en problemfri brugeroplevelse.

Statusmeddelelser i realtid

I det øjeblik der er en ændring i status for din Yale smartlås, sender Ajax-appen en øjeblikkelig notifikation direkte til din smartphone. Uanset om det er en låse- eller oplåsningshændelse eller et uautoriseret adgangsforsøg, ved du om det. Brugere kan også tjekke begivenhedshistorik: Ajax-apps gemmer en detaljeret log tilgængelig når som helst.

Nem styring gennem Ajax-appen

Du kan administrere tilladelser og kontrollere adgangen til låsen for alle brugere af sikkerhedssystemet, inklusive professionelle installatører og dit sikkerhedsovervågningsfirma.

Automatiseringsscenarier

Låsen kan udløse et automatiseringsscenarie i systemet samt køre kommandoer. For eksempel, når du åbner låsen, deaktiveres Alarmen. Når du lukker låsen, viser lysindikatorer, at den er aktiveret.

Nu er Ajax-styring og automatisering tilgængelig med de mest Wi-Fi-aktiverede Yale-smartlåse til de meste udbredte modeller som Linus og Doorman)

Yale Låse……..:

Yale Linus

Gør din dør smart

Gør din dør smartere og nøgleløs med en lås, der gør din hverdag nemmere. Yale Linus er en smart lås, der giver dig mulighed for at låse og låse din dør op lige meget, hvor du befinder dig. 

Du kan åbne døren til dit hjem uden en nøgle, se hvem der har åbnet døren på mobilen, sende virtuelle nøgler til dine gæster, og se hvornår din dør er blevet åbnet og lukket.

Du kan gøre alt dette i Yale Home appen. Så snart du har forbundet Yale Linus til appen, kan du bruge din mobil til at styre adgangen til dit hjem lige meget, hvor i verden du befinder dig*.

Med Yale Linus smart lås får du ro i sindet velvidende, at dit hjem er beskyttet.

*Kræver, at du har Yale Connect Wi-Fi Bridge.

Yale Doorman L3S

Ny Yale Doorman L3S

Den nye Yale Doorman er sikrere end nogensinde. Den har fået et mere moderne design og nye smarte funktioner. Du kan styre låse via Yale Home-appen på din mobil med BLE teknologi. Det betyder, at du nemt kan aktivere automatisk låsning, uddele koder eller lukke gæster ind, og samtidig har du hele tiden overblik over al aktivitet. 

Yale Doorman L3S gør uden tvivl din og familiens hverdag lettere og mere tryg!

Sådan tilføjer du en Yale smart lås til Ajax-systemet

Se meget mere på vores online Salgs Side HER

Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar