8 eller 16 KANALS NVR til AJAX Alarm

NVR Netværksvideooptager Integrer tredjepartskameraer med dit Ajax-system på den bedste måde. NVR muliggør fuld kamerasynkronisering med sikkerhedsenheder, herunder binding af indbrudsbegivenheder i loggen til videoarkivtidsstempler og opsætning af et scenarie til optagelse af en detektoralarm.

Sikkert cloud-videostyringssystem • ONVIF/RTSP-understøttelse • Klassens bedste brugeroplevelse • HOD-sabotagebeskyttelse • 8- og 16-kanals modeller Vigtige kapaciteter • 8 eller 16 kanaler med op til 4K-opløsning ad gangen. • Op til 16 TB HOD-understøttelse. • NVR har en software-bevægelsesdetektor, der konstant analyserer billedet. Justering af registreringszone er tilgængelig i apps. Muligt at skifte mellem NVR-bevægelsesdetektoren og kameraets standard. Sømløs tilslutning • NVR giver dig mulighed for øjeblikkeligt at hoppe fra en hændelse i loggen til dens videooptagelse i arkivet. • En dedikeret videovæg, der kombinerer alle de visuelle data i systemet (inklusive MotionCam-detektorer*), tilgængelig direkte fra en Ajax-app. • NVR gør det muligt at opsætte et scenarie, hvor Ajax-detektorer udløser specifikke kameraer til at starte optagelsen. Dette resulterer i hurtig og høj opløsning visuel verifikation af alarmer direkte i mobil- og desktop-apps (overvågning).

Her er, hvordan Ajax redefinerer overvågningsspillet. Ved Ajax Special Event præsenterede vi NVR – en netværksvideooptager, der optager videostreams fra både Ajax-kameraer og tredjepartskameraer på en HDD. For tredjepartskameraer tilbyder Ajax NVR desuden integration med et videostyringssystem (VMS), hvilket sikrer problemfri synkronisering med hele Ajax-økosystemet.

Dagens sikkerhedsmarked byder på varierede løsninger. Nogle vælger AI-kameraer, der registrerer bevægelse i stedet for at implementere et professionelt sikkerhedssystem, men denne tilgang viser sig at være upålidelig. Andre kombinerer alarmer og video, men fungerer alligevel som separate systemer, hvilket komplicerer brugeroplevelsen. Mens nogle få integrerer begge, opstår der bekymringer om privatlivets fred. Da vi så disse huller, så vi lige en chance for at lave en professionel, brugervenlig løsning.

Ajax NVR: Den integrerede løsning

NVR har med sin integrerede strømforsyning en ensartet strømkilde og bruger passiv ventilation til lydløs drift. For sikkerhed og optimal funktionalitet er det desuden vigtigt at sikre, at harddisken er sikkert fastgjort i sin position. I NVR, når tamperen er lukket, er alle vigtige stik skjult.

Med NVR er overvågning synkroniseret med systemhændelser, hvilket giver brugerne indsigt i realtid. Desuden giver privatlivsindstillingerne systemejeren mulighed for at kontrollere adgangen til følsomme data i realtid.

NVR er udstyret med en software bevægelsesdetektor, der konstant analyserer billedet. Brugere kan justere registreringszonen i Ajax PRO Mobile eller Ajax PRO Desktop og vælge mellem NVR’ens bevægelsesdetektering og kameraets standard.

Brugeroplevelse: enkel og bekvem navigation

Ajax NVR sikrer øjeblikkelig adgang til videoarkiver takket være JetSparrow-streamingteknologi.

JetSparrow er vores proprietære videotransmissionsteknologi til at levere en ultrahurtig VMS-oplevelse. Al videodatatrafik, der overføres af JetSparrow, er sikret med TLS-kryptering .

Den er ansvarlig for al videotransmission. Takket være denne streamingteknologi føles navigering gennem det lokale HDD-arkiv lige så glat som at gennemse cloud-lager.

Den tilpassede Videowall- funktion i NVR tillader overvågning i realtid på tværs af alle streams gennem Ajax-apps, hvilket gør den afgørende for omfattende sikkerhedsbehov. Derudover kan brugere uden besvær eksportere videoklip og modtage et 24-timers downloadlink med blot et par klik.

Ajax NVR parrer problemfrit med enhver detektors alarm, uanset om det er fra en åbning , vandlækage eller bevægelsesdetektor fra MotionCam-serien . Kameraer optager automatisk og giver øjeblikkelig visuel verifikation under alarmer. Brugere kan nemt skifte fra alarmer eller begivenhedsfeed til relaterede optagelser.

En af de vigtigste funktioner for kameraer, der er installeret i boliger, er muligheden for at indstille dem til kun at aktiveres, når systemet er tilkoblet. Dette sikrer sikkerhed, samtidig med at det giver beboerne ro i sindet, velvidende at deres privatliv bevares, når systemet deaktiveres.

Derudover registrerer NVR automatisk kameraer på det samme netværk uden ekstra indstillinger. Ajax-apps giver opdateringer i realtid om NVR-status, hvilket sikrer, at du altid er informeret om dit systems helbred. Med blot et par klik i Ajax-appen kan brugere også oprette en virtuel enhed kaldet Space, hvilket giver mulighed for problemfri integration af kameraer uden at kræve en fysisk hub.

Urokkelig sikkerhed og privatliv

JetSparrow bruger TLS-kryptering til videodata, og et mTLS-håndtryk mellem NVR og Ajax Cloud sikrer systemhændelser. Systemets privatlivsindstillinger og detaljerede hændelseslogning sikrer brugerdatasikkerhed. Derudover anvender Ajax-konti adgangskode/biometrisk beskyttelse, to-faktor-godkendelse og unikt harddiskoptagelsesmønster, hvilket gør data kun tilgængelige for ejeren.

Alle data opbevares sikkert i Den Europæiske Union og overholder strenge europæiske databeskyttelsesstandarder. Ajax NVR opfylder NDAA-overholdelse , med alle produktkomponenter, der er hentet fra pålidelige producenter, sanktioneret af den amerikanske regering.

Problemfri installation

Ajax NVR tilbyder en nem installation med SmartBracket. Bare scan en QR-kode i Ajax-appen for at tilføje NVR. Problemer på stedet kan løses med sikker trådløs BLE-forbindelse via Ajax Cloud.

To NVR-versioner er allerede tilgængelige i alle regioner af Ajax tilstedeværelse:

NVR (8 kanaler)

Netværksvideooptager til 8 kanalerNVR (16 kanaler) Netværksvideooptager til 16 kanaler

Ajax NVR er vores første skridt ind i CCTV-verdenen. Lær mere om vores omfattende løsninger, herunder vores udvalg af Ajax-kameraer.

Lær mere om Ajax NVR:

👉 Produktkort 👉 Brugervejledning 👉 Tekniske specifikationer NVR (8 kanaler) 👉 Tekniske specifikationer NVR (16 kanaler)

Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar