AJAX Alarm fra Fm Sikring

Sådan nedsætter du risikoen for indbrud

Det er dejligt at få gæster, men desværre er der en del, der ikke melder deres ankomst først og efterlader et kaos af rod og ødelæggelser. Det er ikke svigermor, men derimod indbrudstyve. Danmark er et land, der hærges af indbrud. Tal fra Danmarks Statistik viser nemlig, at der i 2021 blev anmeldt 14.804 indbrud i private hjem. Desværre får mange først alarm efter indbrud, men hvorfor vente?  

Nedsæt risikoen for ubudne gæster

Indbrudstyve går ofte målrettet efter boliger, hvor de kan arbejde i ubemærkethed. De bevæger sig i de anonyme skygger. Men en effektiv alarm gør det umuligt for tyven at få arbejdsro. Det betyder, at mange tyve nok går udenom hjem med alarmsystemer og videre til et knap så sikkert hjem. Det særlige ved vores Ajax Alarm og Pir Kamera, MOTIONCAM OUTDOOR PHOD er, at den også virker udendørs. På den måde kan tyvene blive opdaget, mens de nærmer sig din bolig. Alarmen er altid tilknyttet din app på telefonen og du vil øjeblikkeligt bliver advaret.

Fordele ved Ajax Alarm fra FM Sikring

 • Udendørs alarm, der med kameradetektorer og sirene optager tyven udendørs.
  • Ingen abonnement.
  • Ingen skjulte installations gebyrer.
  • Ingen index regulering.
  • Ingen nedtagnings gebyrer.
  • Ingen bindings perioder eller afdrag som mange af de store alarmselskaber har op til 5 år.
  • Ingen ekstra abonnement på evt. senere udvidelser.
  • Du kan selv bestemme om du vil kobles op på en kontrol central med tilknyttet vægter.
  • Det er en engangsinvestering. Når du har betalt din alarm hos os og fået den installeret, så er det din
  • Du vil typisk kunne betale en alarm fra FM Sikring hjem på ca. 12-15 måneder i forhold til en alarm fra de 2 største alarm udbydere i Danmark.
  • Du har fuld kontrol over din alarm via din mobil telefon. 
  • I tilfælde af alarm vil der blive sendt op til 5 billeder til dig på din mobil telefon. Hvis du kan se en person, så er det en verificeret alarm og du må ringe 112.
  • Du vil altid kunne få teknisk support og hjælp til din smartalarm hos os i dagtimerne fra kl. 8-18
  • I vores central er der mulighed for opkobling via internet og GSM.

  Derudover er der en række andre tiltag, du kan benytte dig af for at beskytte dit hjem mod indbrud. Det handler blandt andet om at signalere liv og generelt om at gøre indbruddet besværligt for tyven. Jo flere forskellige tiltag du anvender, jo mere effektiv bliver indbrudssikringen.  

1: Tjek alle vinduer og døre.

Vær 100% sikker på at alt er lukket og låst. Heller en gang for meget end en gang for lidt. Tyvene finder hurtigt ud af hvor der er nemmest at komme ind i huset, så vær sikker på at alle indgange er sikret. 

2: Lad lyset være tændt.

Et mørkt hjem er en indikation på at der ikke er nogen hjemme. Har du derimod lyset tændt gør du det sværere for tyven at lure om huset er fyldt med mennesker. Lige så kan du lade lysene i indkørslen eller foran huset være tændt. Jo mere lys, des større risiko for tyven.

3: Snak med dine naboer

Lav en aftale med naboerne om at holde øje for hinanden. Dem der er hjemme på vejen kigger efter for de af husene der er tomme . Menneskers tilstedeværelse er det mest effektive for at afskrække. 

4: Lad opvasken blive

Gør alt hvad der skal til for at dit hjem syner af aktivitet. Opvasken i køkkenvinduet giver et indtryk af at der er nogen hjemme, såfremt tyven skulle nå helt hen til huset. 

5: Giv huset liv

Det en rigtig god idé at lade radioen eller fjernsynet køre. Især lyden af menneske snak er effektivt og giver hjemmet liv.

Se mere

https://www.supporten.dk/vare/ajax-alarm-kit2/

Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar