Sirene i sikkerhedssystemet

Sikkerhedssirener er den første forsvarslinje mod ubudne gæster og deres konsekvenser. Efter udløsning tænder enhedens højttalere en forudprogrammeret lyd eller baggrundslys, som henleder andres opmærksomhed på den bevogtede genstand og skræmmer ubudne gæster.

Moderne sikkerhedssirener har en højfrekvent lyd, hvormed alarmsignalet kan høres flere blokke fra driftsstedet. Nogle modeller af sikkerhedssirener gør det muligt at vælge melodier med forskellige lydfrekvenser, hvilket tiltrækker opmærksomhed endnu mere.

Forskelle mellem sirener til signalering

  1. Ifølge metoden til at informere om alarmen: lyd, lys, lys og lyd.
  2. Efter anvendelsesområde: udendørs og indendørs.
  3. Ved tilstedeværelsen af ​​en uafbrydelig strømforsyning.

At tiltrække miljøets opmærksomhed med et lys- og lydsignal er den bedste mulighed for butikker, kontorer, boliger. Ved hjælp af lyd og lys kan du præcist bestemme, hvor ubudne gæster forsøger at trænge ind. Men for eksempel i store indkøbscentre og erhvervscentre er lys ikke så nødvendigt, fordi lyden er nok til at forstå, hvor alarmen kommer fra.

Sirenen kan strømforsynes på to måder: fra lysnettet eller fra batteriet. Netværket gør sirenen afhængig af rullende strømafbrydelser, og batterierne skal genoplades eller udskiftes. Kun en installationsingeniør eller en vagtfirmas konsulent kan bestemme den rigtige sirenemodel for en bestemt type rum.

For yderligere beskyttelse sender tyverialarmer et signal ikke kun til en sirene for alarmmeddelelse, men også til fjernsikkerhed eller til ejendomsejerens mobiltelefon.

Sådan vælger du en indbrudssirene til dit sikkerhedssystem

Det første du skal være opmærksom på, når du vælger en sirene til en alarm, er dens effekt (dB). Der er sirener med forskellige lydniveauer. Så for at beskytte bygningen inde er det værd at hente sirener med et minimum på dB.

Hvis rummet er langt fra mennesker, skal du tage højde for afstanden og vælge en sirene med et stort antal dB.


Ajax kablet sikkerhedssirene — StreetSiren Fibra

StreetSiren Fibra er en kablet Ajax sikkerhedssirene, der kan installeres udendørs og indendørs. Sirenen er udstyret med en LED-ramme og en piezoelektrisk detektor, som er i stand til at producere en lyd med en volumen på op til 113 dB.

Den kablede sirene til StreetSiren Fibra-alarmsystemet fungerer som en del af Ajax-sikkerhedssystemet. Enheden kommunikerer med sikkerhedssystemets kontrolpanel via en sikker kablet Fibra-protokol, hvis kommunikationsrækkevidde er op til 2 kilometer, når den er tilsluttet via et U/UTP cat.5 parsnoet kabel.

Funktionsprincippet for den kablede gadesirene StreetSiren Fibra

StreetSiren Fibra er en kablet sirene til udendørs installation. Enheden er udstyret med en piezoelektrisk buzzer til hørbar notifikation og en LED-ramme til visuel notifikation.

Den kablede sirene til StreetSiren Fibra alarmsystemet er ansvarlig for:

  1. Alarmmeddelelser — sirenen reagerer på sikkerhedsalarmer og sabotageaktivering. Når den udløses, tænder sirenen LED-baggrundsbelysningen og summeren på mindre end et sekund. Dette funktionsprincip hjælper med at tiltrække naboers opmærksomhed og skræmme ubudne gæster.
  2. Sikkerhedsstatusindikation — en kablet gadesirene til signalering kan meddele med LED-indikation, at objektet er tilkoblet. Derudover giver enheden dig besked med baggrundslys og en lyd om ind-/udgangsforsinkelser. Takket være denne funktion, når du styrer sikkerhedssystemet med et tastatur eller en nøglebrik, kan sirenen minde dig om at frakoble, når du går ind i anlægget.

Funktioner af en kablet sirene til gadeinstallation StreetSiren Fibra

Udendørs kablet sirene StreetSiren Fibra har en række af følgende funktioner:

  • Dataoverførsel ved hjælp af Fibra kablede protokol

Til at sende beskeder bruger den udendørs siren Fibra-teknologi, en tovejs kablet dataoverførselsprotokol. Fibra giver pålidelig og hurtig kommunikation mellem sikkerhedskontrolpanelet og andre enheder. Fibra leverer øjeblikkeligt alarmer og hændelser, selvom 100 enheder er tilsluttet systemet.

Fibra-protokollen krypterer meddelelser og verificerer hver kommunikationssession med enheder. Dermed forhindres sabotage og udskiftning af sirenen med en ubuden gæst. Protokollen sørger for regelmæssig polling af sirener og andre systemenheder af centralen (hub) ved en specificeret frekvens for at kontrollere kommunikation og vise enhedsstatusser i Ajax-applikationer i realtid.

  • Mulighed for at justere lydstyrken og alarmens varighed

I Ajax-applikationer kan du justere lydstyrken og varigheden af ​​alarmen, samt bestemme hvilke sensorer der tænder for sirenen. Under en alarm lyder sirenen fra 3 til 180 sekunder med en lydstyrke på 85 til 113 dB.

  • Beskyttelse mod sabotage

Der er en sabotageknap på kroppen af ​​StreetSiren Fibra kablede sirene, som aktiverer alarmtilstanden, hvis en ubuden gæst forsøger at fjerne sirenen fra holderen, åbne eller åbne kabinettet. En kablet sirene udløser også en alarm, når hovedstrømmen går tabt.

Installation af en kablet sirene til en StreetSiren Fibra-alarm

Gadesirenen StreetSiren Fibra er en enhed fra Fibra-serien af ​​kablede enheder. Kun akkrediterede Ajax-partnere kan installere, sælge og administrere disse enheder.

For at sikkerhedssystemet og selve sirenen skal fungere korrekt, er det vigtigt at forberede projektet korrekt og installere alle enheder. Overtrædelse af installationsregler og anbefalinger kan føre til systemfejl, falske alarmer eller tab af kommunikation med enheder.

Erfarne installationsingeniører ved, hvordan man korrekt installerer sikkerhedsenheder under hensyntagen til alle krav. For eksempel skal du overveje Fibra-signalstyrken, hørbarheden af ​​hornet, synligheden af ​​sirenernes LED-indikation og det faktum, at den kablede udendørssirene er installeret i en højde på mindst to meter for at komplicere adgangen ubudne gæster til enheden.

Udendørs kablet sirene StreetSiren Fibra fungerer i varme, kolde og temperaturudsving. Sirenen er beskyttet mod vand, sne og støv. Enheden kan installeres på facaden af ​​e

Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar