Bevægelsessensorer til tyverialarm

Bevægelsessensorer som en del af et tyverialarmsystem hjælper med at beskytte omkredsen mod indtrængen og skader på ejendom i beboelsesbygninger, kontorer, offentlige steder mv.

Princippet for drift af sikkerhedsbevægelsessensoren

Arbejdet med sikkerhedssystemets bevægelsessensor er at fikse den infrarøde sensor for termisk stråling, der kommer fra en person. Når detektoren registrerer et objekt i bevægelse, sender Fresnel-linsen et signal til fotocellen, og kredsløbet er afsluttet.

Bevægelsessensoren sender et alarmsignal til alarmcentralen for at bekræfte hændelsen, som informerer brugerne af systemet og aktiverer detektorerne.

Tilstedeværelsessensorer installeres udendørs og indendørs afhængigt af enhedstypen.

Nogle bevægelsesdetektorer er udstyret med kameraer til at bekræfte alarmer. Ved hjælp af sensorer med foto- eller videoverifikation kan falske alarmer undgås.

Sådan vælger du en bevægelsessensor til en alarm

Bevægelsessensorer adskiller sig i funktionalitet og andre kriterier. For at enheden skal fungere korrekt, er det vigtigt at vælge den mest passende type til rummet og arbejdsforholdene. Der er flere udvælgelseskriterier, som først og fremmest skal være opmærksomme på:

  • Vælg installationsstedet for bevægelsesdetektoren.

Det er vigtigt at beslutte, om sensoren skal installeres udendørs eller indendørs, og vælge en udendørs eller indendørs enhed.

  • Derefter skal du vælge en metode til at forbinde sikkerhedsenheden til netværket.

Der er kablede og trådløse modeller af alarmdetektorer. Trådløse bevægelsessensorer er nemme at installere, da de ikke kræver ledninger. Kommunikation i disse enheder opretholdes via en radiokanal. Kablede bevægelsessensorer bør lægges på designstadiet. Denne sikkerhedssensor bruges ofte i rum med beton- eller metalskillevægge.

  • Immun over for dyr og falske alarmer er et væsentligt udvælgelseskriterium, da et alarmfilter i bevægelsessensoren vil forhindre unødvendige patruljeopkald og beskytte dig mod unødvendige bekymringer.

Kablet bevægelsesdetektor med fotobekræftelse af alarmer MotiomCam Fibra

Kablet bevægelsessensor med fotobekræftelse af alarmer MotiomCam Fibra bruges til at kontrollere situationen inde i lokalerne. Enheden hjælper med at forhindre indbrud i området under beskyttelse, tyveri eller ejendomsskade.

Sensoren er kompatibel med Hub Hybrid kontrolpanelet. Arbejde med andre kontrolpaneler, integrationsmoduler og signalforstærkere er ikke tilvejebragt.

Princippet om drift af en kablet bevægelsessensor med kamera — MotionCam Fibra

MotionCam Fibra kablede bevægelsessensor med alarmer fotoverifikation fungerer som en del af Ajax alarmsystem og udveksler information med kontrolpanelet ved hjælp af den sikre Fibra-protokol. Kommunikationsrækkevidden er op til 2 kilometer, når den er tilsluttet via en U/UTP kat. 5 parsnoede kabler.

Den kablede bevægelsessensor registrerer uautoriseret adgang til området under beskyttelse, selv i rum med en temperatur tæt på den menneskelige krops temperatur. Med understøttelse af fotoverifikation af alarmer tager MotionCam Fibra en række billeder fra scenen for at vurdere situationen og filtrere falske alarmer fra.

En serie billeder kan afspilles som en animation i Ajax-applikationen eller på vagtfirmaets kontrolstation. MotionCam Fibra bevægelsessensoren er også udstyret med infrarød belysning til at skyde i mørke.

Den kablede bevægelsessensor sender en alarm på 0,15 sekunder, og fotolevering afhænger af internettets hastighed og af billedernes opløsning (som kan konfigureres individuelt).

Funktioner af MotionCam Fibra Wired bevægelsesdetektor med fotoalarmbekræftelse

MotionCam Fibra, en kablet rumsikkerhedssensor, har flere fordele, nemlig:

  1. Målretningssensorer giver brugerne mulighed for at se det sted, hvor bevægelsen blev registreret.
  2. Sender billeder fra scenen under en alarm, som kan ses som animation, for at vurdere situationen i dynamik.
  3. Tilstedeværelsen af ​​immunitet over for dyr gør det muligt for bevægelsessensoren at ignorere kæledyr, der vejer op til 20 kg og 50 centimeter høje.
  4. Temperaturkompensation, ved hjælp af hvilken en kablet bevægelsessensor registrerer en trussel selv i et rum med en temperatur tæt på menneskelig kropstemperatur.
  5. Overkommelig enhedsydelsestest – for at bestemme den korrekte placering til montering af en kablet bevægelsessensor.
  6. Tilstedeværelsen af ​​en sabotage fra åbning og demontering. Systembrugere vil modtage en hændelsesmeddelelse, hvis tyve forsøger at beskadige den kablede bevægelsessensor eller fjerne den fra dens holder.

Installation og tilslutning af kablet bevægelsessensor med fotoverifikation af alarmer

Før du monterer en kablet bevægelsessensor på alarmen, skal du vælge det optimale sted for dens installation. Detektorer skal sys ind i væggene for at gøre det sværere for ubudne gæster at få adgang. Ledningerne skal være skjulte.

Før den endelige installation af MotionCam Fibra, er det værd at teste detektionszonen og Fibra-signalniveauet.

MotionCam Fibra, en kablet bevægelsessensor med fotoverifikationsalarmer, kan kun sælges

Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar