FM Sikring - Ajax Motioncab

Ajax MotionCam Outdoor modtager prestigefyldte GIT Security Award 2023

Den trådløse udendørs bevægelsesdetektor med et fotokamera til at verificere alarmer MotionCam Outdoor fra Ajax Systems modtog den prestigefyldte GIT Security Award 2023 i Tyskland. Detektoren blev anerkendt blandt vinderne i kategorien Access & Intrusion Protection.

MotionCam Outdoor detektor genkender indtrængen fra de allerførste trin på territoriet og bekræfter det med en animeret serie af billeder. En af de største konkurrencefordele ved detektoren er dens intelligente falskalarmfilter. MotionCam Outdoor er udstyret med to uafhængige PIR-sensorer, hvis signaler analyseres af en to-trins LISA-algoritme. Når begge sensorer registrerer bevægelse, udfører LISA korrelations- og spektralanalyse af signalerne, hvilket hjælper med øjeblikkeligt at skelne reelle trusler fra interferenser.

Detektoren tager også fotoverifikation til et dramatisk nyt niveau. Den bedste optik med HDR-kamera og IR-baggrundsbelysning giver klare og skarpe billeder i ethvert vejr, dag eller nat. På trods af et indbygget kamera og to infrarøde sensorer, fungerer MotionCam Outdoor i op til 3 år fra et forudinstalleret batteri. En sådan autonomi, kombineret med en vejrbestandig krop og en kommunikationsrækkevidde på op til 1.700 meter fra en hub, gør det muligt for MotionCam Outdoor at beskytte de mest fjerntliggende områder af ejendom.

Ajax vinder hurtigt frem på det tyske marked. Vi er glade for at se, at markedet er åbent for Ajax’ disruptive teknologier, innovationer og adopterer dem aktivt. De tyske sikkerhedseksperters ekspertise er uvurderlig for os. Vi takker dem dybt for deres støtte og dagens sejr.Valentine Hrytsenko, Ajax Systems CMO

GIT Security Award er en årlig læserpris fra Wiley-VCH Publishing. Læsere og brugere af deres forskellige magasiner, såvel som alle andre markedsdeltagere verden over, bruger online-afstemning til at vælge produkter, der tilbyder den mest markante innovation, den bedste brug og det stærkeste unikke salgsforslag.

https://www.supporten.dk/vare/ajax-pir-kamera-motioncam-outdoor-phod-hvid/

Nyhed
1.998,00 kr.2.998,00 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
299,00 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
NYhed - 230V Version
889,00 kr.1.298,00 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
598,00 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
1.995,00 kr.2.995,00 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
758,00 kr.1.249,00 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar