MotionCam og MotionCam udendørsdetektorer

MotionCam og MotionCam udendørsdetektorer , der understøtter on-demand-billeder, kan bestilles

MotionCam (PhOD) Jeweller og MotionCam Outdoor (PhOD) Jeweler udvider udvalget af bevægelsesdetektorer med et fotokamera til visuelt at verificere alarmer. Ud over billeder ved alarm kan disse to nye detektormodeller tage billeder efter brugerens anmodning eller ved alarm af enhver anden enhed i systemet. PhOD-detektorerne sælges separat og har særlige markeringer på emballagen og Ajax-apps.

Ajax-brugerne kan nu bruge opdaterede privatlivsindstillinger til at begrænse adgangen til visuelle data i sikkerhedssystemet. Den nye privatlivsmenu gør det muligt at indstille, hvornår brugere nøjagtigt kan anmode om billeder (når systemet er tilkoblet eller på et hvilket som helst tidspunkt) og bestemme brugere, der kan foretage en sådan anmodning, se billeder eller se streams fra de integrerede overvågningskameraer.

De nye privatlivsindstillinger er tilgængelige med de opdaterede Ajax-apps og OS Malevich 2.13 . MotionCam (PhOD) Jeweler- og MotionCam Outdoor (PhOD) Jeweler-detektorerne er allerede tilgængelige for bestilling fra de autoriserede Ajax Systems-partnere.

En professionel tilgang til Photo on Demand-funktionen

Photo on Demand – funktionen hjælper ikke kun en slutbruger med at verificere, at alt er i orden på en facilitet, men er også designet til bred professionel brug. De nye detektorer giver betroede PRO-konti mulighed for at tage billeder for at verificere alarmer og tjekke hændelser til overvågningsformål eller konfigurere kameraet under installationen.

Foto for scenarie for at bekræfte andre systemalarmer

Med OS Malevich 2.13.1-opdatering kan PhOD-detektorer tage billeder, når andre systemenheder som branddetektorer, lækagedetektorer, åbningsdetektorer udløses, samt når der trykkes på en panikknap. Ved at oprette et scenarie med få klik kan brugere og sikkerhedsfirmaet modtage fotobekræftelser af alarmer fra detektorer, der er i nærheden af ​​eller i synsfeltet af PhOD-detektoren.Takket være den nye Photo by Scenario-funktion optimerer PhOD-detektorerne eksempelvis brandvæsenets arbejde. FireProtect- eller FireProtect Plus-udløsninger kan automatisk aktivere fotokameraet i den nærliggende bevægelsesdetektor. En målestationsoperatør vil klart forstå den virkelige situation på få sekunder. Byens brandvæsen kan således reducere antallet af reaktioner forårsaget af falske alarmer markant. Der kan være adskillige lignende scenarier for andre enheder.

Funktionen Foto efter scenarie kom op som et resultat af kravet om implementering af fotobekræftelser af brandalarmer. Forespørgslen kom fra vores partnere i Norge, hvor vi har gennemført et fælles projekt om beskyttelse af et UNESCOs verdensarvssted mod brande. Og dette er ikke det første projekt, der involverer norsk ekspertise til at forbedre branddetektion i Ajax sikkerhedssystemer. I OS Malevich 2.10 samarbejdede vi om at implementere funktionen Delay of Interconnected Alarms i FireProtect-serien.

Fuldstændig privatlivskontrol

Med MotionCam (PhOD) Jeweller og MotionCam Outdoor (PhOD) Jeweller har vi taget et skridt fremad i at beskytte privatlivets fred og adgang til visuelle data. Vi har oprettet privatlivsmenuen i hub-indstillingerne for at hjælpe Ajax-brugere med korrekt kontrol af Photo on Demand – funktionen.

Den nye menu giver brugere med administratorrettigheder mulighed for at bestemme brugere, der har adgang til fotos fra detektorer og videoer fra integrerede overvågningskameraer. En PRO-konto (for eksempel et installatør) har ikke adgang til disse indstillinger, men hub-administratoren kan tillade dem at bruge Photo on Demand- funktionen. Som standard er funktionen deaktiveret for alle brugere.Hub-administratoren kan begrænse adgangen til funktionen afhængigt af sikkerhedssystemets tilstand, så brugeren kun kan tage on-demand-billeder, når detektoren er tilkoblet. Processen med at tage billeder er fuldstændig gennemsigtig. Hvis en bestemt detektor tager et billede – modtager alle brugere meddelelser og kan se, hvem der har bedt om dem. Og hvad der er vigtigt – kun brugere med adgang kan se billederne.


Bruger 1✅ Administrerer privatlivsindstillinger og ved, hvilke brugere der har sådanne rettigheder.✅ Kan anmode om billeder.⏰ Tager billeder når som helst.🖱🖱 Detektor 1 og Detektor 2 er tilgængelige.👁 Kan se billeder taget af andre brugere.

Bruger 2✅ Administrerer privatlivsindstillinger og ved, hvilke brugere der har sådanne rettigheder.✅ Kan anmode om billeder.🚨 Tager kun billeder, når detektorer er tilkoblet.🖱🖱 Detektor 1 og Detektor 2 er tilgængelige.👁 Kan se billeder taget af andre brugere, hvis detektorerne var tilkoblet på anmodningstidspunktet.

Bruger 3🚫 Styrer ikke privatlivsindstillinger.✅ Kan anmode om billeder.🚨 Tager kun billeder, når detektoren er tilkoblet.🖱 Kun detektor 1 er tilgængelig.👁 Kan se billederne fra den tilgængelige detektor, hvis detektoren var tilkoblet på anmodningstidspunktet.

Bruger 4🚫 Styrer ikke privatlivsindstillinger.🚫 Kan ikke anmode om billeder.🚫 Har ingen adgang til detektorer.👁 Ser Photo on Demand – begivenhederne, men kan ikke se billederne.


Sammen med den ultimative beskyttelse for Ajax-apps, inklusive adgangskoder og login-biometri, to-faktor-godkendelse og sessionskontrol som standard, tilføjer den nye privatlivsmenu endnu et beskyttelseslag for Ajax-sikkerhedsbrugere.

Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar