FM Sikring - Alarm

OS Malevich 2.13.1: Adgangskoder til tastaturer uden at registrere en bruger


OS Malevich 2.13.1- opdateringen giver mulighed for at oprette tastaturadgangskoder for brugere, der ikke har nogen konto i et Ajax-sikkerhedssystem. Fra nu af behøver du ikke at registrere en konto for kontormedarbejdere, rengøringspersonale eller ejendomsmæglere for at sætte dem i stand til at administrere sikkerheden med Ajax-tastaturer: bare tildel en separat adgangskode i hub-indstillingerne. 

Derudover kan du oprette en tvangskode og administrere adgang til visse områder af en sikret facilitet samt aktivere nattilstand , hvis gruppetilstanden er aktiveret for en Ajax-hub . Servicepersonalet vil kun have adgang til lokaler med udstyr, der kræver vedligeholdelse.

Du kan tildele et navn og ID til adgangskoden til Ajax-tastaturer. En service- eller administrationsvirksomhed kan bruge unikke ID’er til at give sine ansatte eller entreprenører adgang til flere hubs og spore deres aktiviteter på forskellige objekter.

For eksempel betjener en virksomhed 20 huse med Ajax-sikkerhedssystemer og tastaturer installeret. Virksomheden har 2 entreprenører, der udfører rengøringsydelser. Hver entreprenør har en unik 6-cifret adgangskode til at styre sikkerhedssystemerne i alle de 20 huse. 

Når hus nr. 7 skal rengøres, og entreprenør A henter jobbet, kan overvågningsoperatøren i PRO Desktop se, hvornår holdet hos entreprenør A begynder at rengøre hus nr. 7, og hvornår objektet er bevæbnet. Entreprenørerne ved, at deres handlinger bliver logget – dette reducerer risikoen for ukorrekt brug af adgang og serviceforsinkelser.

En person kan have den samme adgangskode, navn og ID for et hvilket som helst antal hubs. På denne måde vil supportteknikeren være i stand til at bruge den samme 4-6-cifrede adgangskode til snesevis af objekter. 

Derudover forbedrer OS Malevich 2.13.1 funktionen Photo by Scenario . Denne opdatering gør det muligt for MotionCam PhOD- detektorer at tage billeder både i tilfælde af branddetektoralarmer, og når sikkerhedsenheder i systemet (åbningsdetektorer, panikknapper, integrerede kablede enheder osv.) udløses.

Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar