tovejs gardinbevægelsesdetektor,

NYHED.! Tovejs gardinbevægelsesdetektor

Ajax-linjen med gadedetektorer inkluderer nu en tovejs gardinbevægelsesdetektor, der kan overvåge op til 30 meter af omkredsen og effektivt beskytte tilgangen til vinduer, døre, buer, hegn og vinduesdisplay.

I løbet af det sidste år har vi styrket vores tekniske ekspertise til at dykke dybere ned i den udendørs sikkerhed – det mest komplekse område for producenter af sikkerhedsudstyr. Udendørs detektorer kan ofte være en smerte for fagfolk. Naturlige forstyrrelser, varme, regn og sne udløser mange falske alarmer. Med erfaring i at udvikle vores egne optiske systemer og software falske alarmfiltre begyndte vi at arbejde på en udendørs bevægelsesdetektor med en smal betragtningsvinkel.

Og vi skabte noget særligt. DualCurtain Outdoor kombinerer patenterede linsesystemer, en ny digital algoritme til at imødegå falske alarmer, der er trænet på millioner af udløsere, en bevægelsesdetektion i en nærliggende indstilling og meget fleksible indstillinger. Alt dette kører på batteristrøm i årevis.

To detektorer i en krop

Hvert DualCurtain Outdoor-element inkorporerer ideen om teknisk præcision. Glatte linjer, forsænkede linser og maskeringssensorer danner en strømlinet regntæt krop. SmartBracket-monteringspanelet giver dig mulighed for enkelt og sikkert at fastgøre detektoren til overfladen, mens du lukker installationspanelet.

Siderne på detektoren justeres uafhængigt. Med knapperne på bagpanelet kan du bestemme detektionsafstanden for hver side, detekteringsaktivering i området nær en detektor og den lodrette forskydning af synssektoren med 3 °, så sektioner, der rager ud fra facaden, ikke forhindrer udsigten af detektoren.

I Ajax-appen kan hver side af detektoren styres separat: aktivér / deaktiver IR- eller maskeringssensorer, gør dem permanent aktive uanset den tilkoblede tilstand og juster følsomheden. Appen giver dig mulighed for fleksibelt at justere interaktionen med detektoren – indstil forsinkelser for indgang / udgang, knytte sireneaktiveringen til en bestemt side eller oprette et automatiseringsscenarie for en detektoralarm.

DualCurtain Outdoor beskytter de mest afsidesliggende områder takket være en forbindelsesafstand på op til 1.700 meter fra hubben. Og på komplekse steder kan ReX-signalområdeudvidere hjælpe med at opbygge robust perimeterbeskyttelse uanset skala.

Dobbeltfiltrering mod falske alarmer

Med to IR-sensorer på hver side er DualCurtain Outdoor effektiv mod falske alarmer. Detektoren reagerer ikke, hvis kun en sensor har registreret bevægelse. Når begge sensorer udløses, aktiverer detektoren den specielle digitale algoritme ELSA. I en brøkdel af et sekund udfører ELSA en tretrins signalanalyse, filtrerer naturlige forstyrrelser og dyr ud og konkluderer, om der skal alarmes.

Tre faser af den digitale ELSA-algoritme

1. Formanalyse

ELSA sammenligner signalbølgeformerne fra IR-sensorerne. Begge former skal matche bevægelsen af ​​det objekt, der udstråler varme i det beskyttede område. Formularerne skal matche i enhver retning: enten vinkelret eller i retning af detektoroptikken. På samme trin analyseres signalintensiteten for at overveje afstanden fra varmekilden til sensorerne og dens størrelse.Videoafspiller

2. Sammenligning af mønstre

Signalamplituderne verificeres med mønsterdatabasen. For at skabe det analyserede vi millioner af testudløsere af gardintypedetektorer på mennesker, dyr, lys og andre naturlige forstyrrelser under forskellige vejrforhold. Signalerne skal matche de mønstre, der er typiske for mennesker.

3. Tidskontrol

Når signaler fra begge IR-sensorer matcher betingelserne – dette er en bevægelse, og det er typisk for et menneske – ELSA sammenligner tidsintervallerne, når signalerne udløses, og bestemmer, om de øvre og nedre sensorer registrerede bevægelsen synkront.

Gardindetektorudvikling

Efter at have analyseret svaghederne ved udendørs gardindetektorer udstyrede vi DualCurtain Outdoor med en unik teknologi til at udvide det beskyttede område. Når detektering af nærområde er slået til, modtager detektorens øvre IR-sensor en ekstra smal synsfelt, rettet mod 40 graders vinkel nedad. Dette hjælper med at registrere bevægelsen, når der er et forsøg på indtrængen tæt på selve DualCurtain Outdoor-kroppen, hvilket løser problemet med den blinde plet (et typisk problem med sådanne detektorer). Denne patenterede Ajax Systems-teknologi er uundværlig til beskyttelse af facader og komplekse arkitektoniske strukturer.

Pålidelighed, der er blevet et brand

Vi sørgede for, at DualCurtain Outdoor kører i op til 4 år på medfølgende batterier og har omfattende beskyttelse mod sabotage. Eventuelle problemer, som forsøg på at deaktivere detektoren eller et lavt batteriniveau, rapporteres straks af systemet til brugerne og sikkerhedsfirmaet.

Detektoren er udstyret med en sabotageknap, der reagerer på fjernelse fra holderen og løsrivelse af DualCurtain Outdoor fra overfladen. Og takket være det konfigurerbare hub-detektorinterval er systemet i stand til at identificere et forbindelsestab med DualCurtain Outdoor på mindre end et minut. Detektoren opfylder klasse 2 i overensstemmelse med EN 50131-standarden og er udstyret med et anti-maskeringssystem, der registrerer forsøg på at blokere udsigten eller male over linserne.

DualCurtain Outdoor er klar til dårligt vejr. Detektorhuset er beskyttet mod støv og stænk, og elektronikken fungerer ved temperaturer fra -25 ° C til + 60 ° C og en fugtighed på op til 95%.

Alt dette kombineret sikrer en fredelig søvn hos brugerne og sikkerhedsselskabernes tillid til det udstyr, de arbejder med. www.fmsikring.dk og www.ajax-alarm.dk

Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar