KeyPad Plus: Kontaktløs systemkontrol.

Maksimal sikkerhed og kontrol

Det nye KeyPad Plus bringer hurtig og sikker kontaktløs brugeridentifikation til Ajax-systemet. For at ændre sikkerhedstilstanden behøver en bruger kun at præsentere en af ​​adgangsenhederne – Pass-kort eller Tag-nøglering – på tastaturet. Disse enheder er kopibeskyttet og kan tilsluttes til flere sikkerhedssystemer. KeyPad Plus er en praktisk løsning til både hjemmet og kontoret, hvilket efterlader adgangskoder og falske alarmer tidligere.

Maksimal sikkerhed og kontrol

Det nye KeyPad Plus bringer hurtig og sikker kontaktløs brugeridentifikation til Ajax-systemet. For at ændre sikkerhedstilstanden behøver en bruger kun at præsentere en af ​​adgangsenhederne – Pass-kort eller Tag-nøglering – på tastaturet. Disse enheder er kopibeskyttet og kan tilsluttes til flere sikkerhedssystemer. KeyPad Plus er en praktisk løsning til både hjemmet og kontoret, hvilket efterlader adgangskoder og falske alarmer tidligere.

Maksimal sikkerhed og kontrol

Maksimal sikkerhed og kontrol

KeyPad Plus bruger den bedste kontaktløse identifikationsteknologi i klassen. Hvert pas eller mærke er udstyret med en original DESFire®-chip. Denne teknologi bruges i transportsystemer i europæiske hovedstæder og NASAs adgangssystem. En adgangsenhed transmitterer kun data til et tastatur efter en øjeblikkelig godkendelsessession. De transmitterede data krypteres med AES-algoritmen, som det ville tage millioner af år at hacke.

Pass og Tag sælges separat og fås i hvid og sort

Systemadministratoren har fuld kontrol over aktivitets- og adgangstilladelserne for hvert pas og tag. Ajax-appen giver dig mulighed for at begrænse, udvide eller øjeblikkeligt blokere adgangen til sikkerhedssystemets kontrol i realtid. Pass eller tag kan også tildeles en bestemt bruger med definerede tilladelser til at kontrollere sikkerheden for individuelle grupper eller en hel ejendom. Hver tilkobling eller frakobling registreres i hændelsesloggen.

Universel nøgle og gæsteadgang

KeyPad Plus giver dig mulighed for at styre flere sikkerhedssystemer med en enkelt fysisk enhed. Efter at have indbygget hukommelse kan Pass og Tag gemme legitimationsoplysninger til 13 hubs, hvilket gør dem universelle nøgler til sikkerhedssystemer i kontorer, lejligheder, hytter eller lagerhuse.

Et pass eller et tag kan tilsluttes op til 13 hubber - Fm sikring Ajax Alarm
Der kan være op til 200 tags eller pas i Ajax-systemet. 

Der kan være op til 200 tags eller pas i Ajax-systemet. Når du tilføjer dem, behøver du ikke oprette separate konti til brugere – bare navngiv enheden og definer adgangstilladelser. Alt gøres med et par klik i Ajax-appen . Dette gør KeyPad Plus til en bekvem løsning til kontorer og letter delegering af systemadministrations adgang til midlertidigt ansatte eller kontingentmedarbejdere.

Enestående autonomi og antisabotage

KeyPad Plus har modtaget helt ny firmware og batterier med højere kapacitet. Denne kombination gør det muligt for tastaturet at vare i op til 3,5 år på et enkelt sæt batterier, selvom den kontaktløse identifikationsfunktion bruges hver dag. Og hvis du slukker for kortet og nøglefob-læser, øges batteriets levetid til 4,5 år.

KeyPad Plus leveres med 4 forudinstallerede AA-batterier. Systemet advarer dig i appen på forhånd, hvis det er nødvendigt at udskifte det.

Det nye tastatur har også beskyttelse mod gætning af adgangskode, og hvis nogen forsøger at bruge en ugyldig adgangsenhed, aktiverer systemet alarmen. Hvis angribere tvinger en bruger til at indtaste en adgangskode, hjælper tvangskoden med at transmittere en lydløs alarm til en overvågningsstation uden at udsætte brugeren for sirener eller appen. Angribere vil forblive sikre på, at de ikke er truet. Men andre brugere og sikkerhedsselskabet får straks besked.

Flagskib blandt tastaturer

Keypad fra fm sikring og ajax-alarm.dk

KeyPad Plus arvede alt, hvad installatører sætter pris på ved Ajax-tastaturer: ligetil tilslutning i appen, ubesværet montering med SmartBracket-monteringspanel, fjernopsætning og minimal vedligeholdelse.

Samtidig med hensyn til brug er KeyPad Plus et helt nyt niveau af trådløse tastaturer. Vi er overbeviste om, at brugerne vil nyde det minimalistiske design og alsidighed ved kontaktløs sikkerhedskontrol, mens ejendomsejere og sikkerhedsprofessionelle vil sætte pris på adgangskontrol i realtid og udstyrets pålidelighed.

Se mere på www.fmsikring.dk eller www.ajax-alarm.dk

Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar