ReX 2 er en radiosignalrækkeviddeforlænger af et sikkerhedssystem med understøttelse af alarmfotoverifikation. Kommunikerer med hub’en via radio og Ethernet. Den er designet til indendørs installation.

Den har en indbygget sabotage til beskyttelse mod manipulation og er udstyret med et backup-batteri til 38 timers batterilevetid.

Rækkeviddeforlængeren virker kun med kompatible Ajax-hubs . Tilslutning til andre hubs, rækkeviddeforlængere samt til uartBridge og ocBridge Plus er ikke tilvejebragt.

Enheden føjes til systemet og konfigureres via iOS-, Android-, macOS- og Windows- apps . Brugere vil vide om ReX 2-begivenheder gennem push-beskeder, SMS og opkald (hvis aktiveret).

Funktionelle elementer

ajax rex 2
 1. Logo med LED-indikator.
 2. SmartBracket monteringspanel. Skub den ned med kraft for at åbne.

  Den perforerede del er nødvendig for at udløse sabotage i tilfælde af ethvert forsøg på at løsne rækkeviddeforlængeren fra overfladen. Brække den ikke af.

 3. Strømkabelstik.
 4. Ethernet kabelstik.
 5. QR-kode med id (servicenummer) for rækkeviddeforlængeren.
 6. Sabotageknap.
 7. Power-knap.

Driftsprincip

Videoafspiller

00:00
00:10

ReX 2 udvider sikkerhedssystemets radiokommunikationsrækkevidde, hvilket muliggør installation af Ajax-enheder i større afstand fra hub’en. ReX 2 kan kommunikere med hub’en via radio (juveler- og Wings-protokollerne) og Ethernet-kabel, hvis enhederne er inden for samme netværk.

ReX 2 modtager hub-signaler, sender dem til de tilsluttede enheder og sender signaler fra enheder til hub’en. Hub-afstemningens rækkeviddeforlænger med en frekvens på 12 til 300 sekunder (afhængigt af indstillingerne er standardværdien 36 sekunder). ReX 2 range extender poller alle tilsluttede enheder med samme frekvens.

Uanset indstillingerne leveres alle alarmer på højst 0,3 sekunder.

Videoafspiller

00:00
00:13

Kommunikationsrækkevidden mellem ReX 2 og enheden er begrænset af enhedens radiosignalrækkevidde. Radiosignalets rækkevidde er angivet på enhedssiden på webstedet og i brugervejledningen.

Hvis enheden af ​​en eller anden grund mister kommunikationen med en rækkeviddeforlænger, opretter den ikke automatisk forbindelse til en anden rækkeviddeforlænger eller hub.

Juveler og Wings kommunikationsprotokoller

Range extender bruger Jeweller-teknologi til at transmittere alarmer og begivenheder og Wings til at transmittere billeder. Disse er to-vejs trådløse dataprotokoller til datatransmission, der giver hurtig og pålidelig kommunikation mellem hub, range extender og systemenheder, der er tilsluttet en range extender.

Protokollerne understøtter blokkryptering med dynamisk nøgle- og enhedsidentifikation ved hver kommunikationssession for at beskytte mod sabotage og spoofing.

For at styre kommunikationen med systemenheder og vise deres statusser, leverer Ajax-appen et “hub — devices” pollingsystem med et interval på 12 til 300 sekunder. Polling-intervallet justeres af brugeren eller PRO med administratorrettigheder.

Tilslutning via Ethernet

Videoafspiller

00:00
00:06

ReX 2 med OS Malevich 2.13 firmware understøtter forbindelse til hub’en via radio og Ethernet. Kablet kan bruges som den eneste eller ekstra kommunikationskanal. Et enkelt Ajax-system kan nu dække et sådant objekt som et kontorcenter med underjordisk parkering, en metalhangar eller et lagerkompleks af flere store bygninger.

Hubben og ReX 2 skal være forbundet til det samme netværk via en router for at denne kommunikationskanal kan fungere. Routeren er nødvendig for at bestemme IP-adressen for range extenderen. Netværket, som ReX 2 forbinder til, skal tillade broadcast-forespørgsler og en åben 4269-port for alle typer trafik.

Tilslutning af ReX 2 direkte til hubben via et Ethernet-kabel medfølger ikke.

ReX 2 kan arbejde med både statiske og dynamiske IP-adresser. Hvis rækkeviddeforlængeren ikke er i stand til at etablere en Ethernet-forbindelse med hubben, vil ReX 2-tilstandene vise en funktionsfejl. For nemheds skyld er MAC-adressen for range extenderen også tilgængelig i fejldetaljerne, som kan bruges til at finde og løse problemet.

En meddelelse om kommunikationstab sendes i to tilfælde: hvis hubben helt mister forbindelsen til rækkeviddeforlængeren, og også hvis hubben mister forbindelsen til rækkeviddeforlængeren via fotosendekanalen. Hvis kommunikationen kun via guldsmeder eller kun via Wings går tabt (når Ethernet er tilsluttet), sendes der ikke en meddelelse.

Understøttelse af fotobekræftelse

ReX 2 radiosignalområdeforlænger understøtter tilslutning af detektorer med fotobekræftelse . ReX 2 range extender kan transmittere ikke kun hændelser og alarmer, men også billeder taget af detektorerne.

Fotoleveringstid via range extender afhænger af kanalen for kommunikationen med en hub, typen af ​​detektor og billedernes opløsning.

Fotoleveringstid via Wings radioprotokollen:

Detektor Billedopløsning Fotoleveringstid via rækkeviddeforlænger
MotionCam Juveler
MotionCam (PhOD) Juveler
160 × 120 Op til 8 sekunder
320 × 240 (som standard) Op til 18 sekunder
640 × 480 Op til 31 sekunder
MotionCam Outdoor Juveler
MotionCam Outdoor (PhOD) Juveler
320 × 176 (som standard) Op til 13 sekunder
640 × 352 Op til 30 sekunder
* Værdier beregnes under forudsætning af, at hub’en fungerer via Ethernet eller 4G, og der er tre streger af et signalniveau mellem ReX 2 og detektoren, samt mellem hub’en og ReX 2. Hvis du bruger Photo on Demand -funktionen, der kan være en kort forsinkelse (op til 3 sekunder), før detektoren tager et billede.

Fotoleveringstid via Ethernet:

Detektor Billedopløsning Fotoleveringstid via rækkeviddeforlænger
MotionCam Juveler
MotionCam (PhOD) Juveler
160 × 120 Op til 6 sekunder
320 × 240 (som standard) Op til 10 sekunder
640 × 480 Op til 17 sekunder
MotionCam Outdoor Juveler
MotionCam Outdoor (PhOD) Juveler
320 × 176 (som standard) Op til 10 sekunder
640 × 352 Op til 17 sekunder
* Værdier beregnes under forudsætning af, at hub’en fungerer via Ethernet eller 4G, og der er tre streger af et signalniveau mellem ReX 2 og detektoren, samt mellem hub’en og ReX 2. Hvis du bruger Photo on Demand -funktionen, der kan være en kort forsinkelse (op til 3 sekunder), før detektoren tager et billede.

Antal tilsluttede rækkeviddeforlængere og enheder

Afhængigt af modellen kan følgende antal rækkeviddeforlængere tilsluttes navet:

Hub model ReX 2 mængde
Hub 2 (2G) 5
Hub 2 (4G) 5
Hub 2 Plus 5
Hub Hybrid (2G) 5
Hub Hybrid (4G) 5

Det er lige meget præcis, hvilken type range extender der bruges: ReX eller ReX 2 . De kan tilsluttes systemet i enhver kombination inden for hub-begrænsningerne.

ReX 2 forbindes kun direkte til hub’en. Tilslutning til en anden rækkeviddeforlænger er ikke tilvejebragt.

ReX 2 øger ikke antallet af enheder forbundet til hubben. Det maksimale antal enheder forbundet til ReX 2 afhænger af hubmodellen.

Hub model Antal tilsluttede enheder
Hub 2 (2G) 99
Hub 2 (4G) 99
Hub 2 Plus 199
Hub Hybrid (2G) 99
Hub Hybrid (4G) 99

Sender hændelser til kontrolstationen

Ajax sikkerhedssystem kan oprette forbindelse til CMS og transmittere alarmer og hændelser i SurGard (Kontakt ID), SIA (DC-09), ADEMCO 685 og andre proprietære protokolformater. En komplet liste over understøttede protokoller er tilgængelig på linket .

ReX 2 loop (zone) nummer kan findes i enhedstilstandene. For at få det:

 1. Log ind på Ajax-appen .
 2. Vælg hub’en, hvis du har flere af dem, eller hvis du bruger en PRO-app.
 3. Gå til Enheder menu.
 4. Vælg ReX 2 . Løkkenummeret (zone) vises helt nederst på siden.

ReX 2 loop (zone) nummer er også tilgængeligt i menuen Grupper (Ajax app → Enheder→ Hub → Indstillinger→ Grupper). For at finde ud af sløjfen (zone)-nummeret skal du vælge den gruppe, hvori rækkeviddeforlængeren er placeret. Enhedsnummeret svarer til sløjfenummeret (zone).

Kompatible hub-modeller

ReX 2 kræver en hub til drift. Liste over kompatible hubs:

Forbindelse til andre hubs , radiosignalområdeforlængere , ocBridge Plus og uartBridge er ikke tilvejebragt.

Forbindelse

Rækkeviddeforlængeren virker kun med kompatible Ajax-hubs . Tilslutning til andre hubs, rækkeviddeforlængere samt til uartBridge og ocBridge Plus er ikke tilvejebragt.

Før du tilslutter, skal du sørge for at:

 1. Ajax – appen er installeret.
 2. Der oprettes en konto .
 3. Den nødvendige hub er blevet tilføjet til Ajax-appen.
 4. Denne hub er aktiveret, og der er oprettet mindst ét ​​rum til den.
 5. Du har administratorrettigheder til denne hub.
 6. Hubben har internetadgang via mindst én kommunikationskanal: Ethernet, Wi-Fi eller en mobilforbindelse. Du kan tjekke dette i Ajax-appen eller gennem hub-logoet på frontpladen. Logoet skal lyse hvidt eller grønt.
 7. Hubben er frakoblet og bliver ikke opdateret. Du kan tjekke dette gennem status for hub’en i Ajax-appen.

For at forbinde ReX 2 til hubben:

 1. Fjern SmartBracket-monteringspanelet ved at skubbe det ned med kraft. Beskadig ikke den perforerede del, da den er nødvendig for at udløse sabotage, der beskytter rækkeviddeforlængeren mod adskillelse.
  ajax rex 2
 2. Tilslut ReX 2 til ekstern strømforsyning. Tilslut et Ethernet-kabel til ReX 2.
 3. Log ind på Ajax-appen.
 4. Vælg hub’en, hvis du har flere af dem, eller hvis du bruger en PRO-app.
 5. Gå til Enheder fanen og klik på Tilføj enhed .
 6. Navngiv rækkeviddeforlængeren, scan eller indtast QR-koden manuelt (angivet på enhedens krop og emballage), og vælg et rum og en gruppe (hvis gruppetilstanden er aktiveret).
  ajax rex 2
 7. Klik på Tilføj ; nedtællingen begynder.
 8. Tænd ReX 2 ved at holde tænd/sluk-knappen nede i 3 sekunder.
  ajax rex 2

For at sikre, at ReX 2 er tilsluttet til hubben, skal range extenderen være placeret på samme sikrede facilitet som systemet (inden for rækkevidden af ​​hubbens radionetværk).

Efter tilslutning til hub’en vil logoet skifte farve fra rød til hvid inden for 30 sekunder. Den tilsluttede rækkeviddeforlænger vises på listen over hub-enheder i Ajax-appen. Opdateringshastigheden for rækkeviddeforlængertilstandene afhænger af Juveler-indstillingerne (eller Jeweller/Fibra for Ajax hybrid-hubs); standardværdien er 36 sekunder.

Hvis forbindelsen mislykkes, skal du slukke for ReX 2 og prøve igen efter 5 sekunder. Antag, at det maksimale antal enheder er blevet tilføjet til hubben (afhængigt af hubmodellen ), når du forsøger at tilføje enheden. I så fald vil du modtage en tilsvarende notifikation i Ajax-appen.

ReX 2 fungerer kun med én hub. Når den er tilsluttet en ny hub, stopper rækkeviddeforlængeren med at sende kommandoer til den gamle. Når først føjet til en ny hub, fjernes ReX 2 ikke fra listen over enheder i den gamle hub. Dette skal gøres i Ajax-appen.

Fejlfunktionsmærke

ajax rex 2

Når rækkeviddeforlængeren registrerer en funktionsfejl (der er for eksempel ingen ekstern strømforsyning), viser Ajax-appen et badge med tæller i øverste venstre hjørne af enhedsikonet.

Alle fejl kan ses i rækkeviddeforlængertilstandene . Felter med fejl vil blive fremhævet med rødt.

Ikoner

ajax rex 2

Ikonerne viser nogle af ReX 2-tilstande. Du kan se dem i Enheder fanen i Ajax-appen.

Ikon Betyder
Guldsmedens signalstyrke. Viser signalstyrken mellem hub og range extender. Den anbefalede værdi er 2-3 bar.

Lær mere

Batteriopladningsniveau.

Lær mere

Fejl opdaget. En liste og beskrivelse af funktionsfejl er tilgængelig i rækkeviddeforlængertilstandene.
ReX 2 er midlertidigt deaktiveret.

Lær mere

ReX 2 har meddelelser om udløsning af sabotage midlertidigt deaktiveret.

Lær mere

stater

ajax rex 2

Tilstandene inkluderer information om enheden og dens driftsparametre. ReX 2-tilstande kan findes i Ajax-appen :

 1. Vælg hub’en, hvis du har flere af dem, eller hvis du bruger en PRO-app.
 2. Gå til Enheder fanen.
 3. Vælg ReX 2 fra listen.
Parameter Betyder
Nogle funktioner virker ikke Feltet vises, hvis firmwareversionerne af hub’en og ReX 2 range extender ikke stemmer overens.

Sørg for, at automatiske opdateringer er aktiveret i hub-indstillingerne. ReX 2 opdaterer inden for en halv time, hvis systemet er frakoblet, og en ny firmwareversion er tilgængelig på serveren.

Defekt Klik pååbner ReX 2-fejllisten.

Feltet vises, hvis der registreres en fejl.

Guldsmedens signalstyrke Guldsmedens signalstyrke mellem Hub og ReX 2. Anbefalede værdier — 2-3 bar.

Juveler er en protokol til transmission af hændelser og alarmer.

Lær mere

Tilslutning via guldsmed Forbindelsesstatus mellem navet og ReX 2 range extender via Jeweller:

 • Online — rækkeviddeforlængeren er tilsluttet.
 • Offline — ingen forbindelse til rækkeviddeforlængeren.
Ethernet Status for forbindelse mellem hub’en og ReX 2 range extender via Ethernet:

 • Tilsluttet — rækkeviddeforlængeren er tilsluttet.
 • Ikke forbundet — ingen forbindelse med rækkeviddeforlængeren.
 • Deaktiveret — Ethernet-forbindelse er deaktiveret i indstillingerne for rækkeviddeforlænger.

Ved at trykke påknappen viser forbindelsesoplysningerne: IP-adresse, undernetmaske, gateway og MAC-adresse for rækkeviddeforlængeren.

Vinger signalstyrke Wings signalstyrke mellem navet og ReX 2. Anbefalede værdier — 2-3 bar.

Wings er en protokol til at sende billeder taget af detektorerne med fotobekræftelse.

Lær mere

Forbindelse via vinger Status for forbindelse mellem navet og ReX 2 range extender via Wings:

 • Online — ReX 2 kan overføre billeder til hub’en.
 • Offline — ReX 2 kan ikke overføre billeder til hubben.
Radiosendereffekt Feltet vises, hvis dæmpningstesten er aktiveret.

 • Maksimum — radiosenderens maksimale effekt er indstillet i dæmpningstesten.
 • Minimum — radiosenderens minimumseffekt er indstillet i dæmpningstesten.
Batteriopladning Ladeniveauet for ReX 2 backup batteri. Vises i trin på 5 %.

Lær mere

Låg Indgrebsstatus for rækkeviddeforlængeren, der reagerer på løsrivelse eller krænkelse af kroppens integritet:

 • Åben — rækkeviddeforlængerens monteringspanel blev fjernet, eller enhedens integritet blev krænket.
 • Lukket — rækkeviddeforlængeren er installeret på monteringspanelet.

Lær mere

Ekstern strømforsyning Tilstedeværelsen af ​​ekstern strømforsyning 110–240 V:

 • Tilsluttet — den eksterne strømforsyning er tilsluttet.
 • Frakoblet — den eksterne strømforsyning er afbrudt.
Midlertidig deaktivering Viser status for enhedens midlertidige deaktiveringsfunktion:

 • Nej — enheden fungerer normalt og transmitterer alle hændelser.
 • Kun låg — hub-administratoren har deaktiveret meddelelser om udløsning af enhedens sabotageknap.
 • Helt — enheden er fuldstændig udelukket fra systemdriften af ​​hub-administratoren.

Når rækkeviddeforlængeren er helt slukket, fortsætter de enheder, der er tilsluttet den, med at fungere normalt via ReX 2.

Lær mere

Firmware ReX 2 firmwareversion. Opdateres eksternt, så snart opdateringen er tilgængelig på Ajax Cloud-serveren.

Lær mere

ID ReX 2 ID/serienummer. Også placeret på enhedsboksen, dens board og kroppen (under SmartBracket-beslaget).
Enhed № Nummer på enhedsløkken (zone).

Indstillinger

ajax rex 2

ReX 2-indstillinger kan ændres i Ajax-appen :

 1. Vælg hub’en, hvis du har flere af dem, eller hvis du bruger en PRO-app.
 2. Gå til Enheder fanen.
 3. Vælg ReX 2 fra listen.
 4. Gå til Indstillinger ved at klikke på tandhjulsikoneti øverste højre hjørne.
 5. Indstil de nødvendige parametre.
 6. Klik på Tilbage for at gemme de nye indstillinger.
Indstillinger Betyder
Navn ReX 2 navn. Vises i teksten til SMS og meddelelser i begivenhedsfeedet.

For at ændre enhedsnavnet skal du klikke på blyantikonet.

Navnet kan indeholde op til 12 kyrilliske tegn eller op til 24 latinske tegn.

Værelse Valg af det virtuelle rum, som ReX 2 er tildelt.

Rumnavnet vises i teksten til SMS og notifikationer i begivenhedsfeedet.

Ethernet-indstillinger Menu for tilslutning til hubben via Ethernet:

 • Forbindelse via Ethernet — aktiverer eller deaktiverer forbindelsen via Ethernet.
 • Forbindelsestype — giver dig mulighed for at justere forbindelsestypen: DHCP eller statisk IP-adresse.
 • MAC-adresse — viser og giver dig mulighed for at kopiere MAC-adressen til rækkeviddeforlængeren.
LED lysstyrke Indstilling af lysstyrken for Ajax-logoets baggrundsbelysning på rækkeviddeforlængeren. Justerbar fra 0 til 10 i trin på 1.

Standardværdien er 10.

Par med enhed Menu til valg af enheder, der fungerer via rækkeviddeforlængeren.

Lær mere

Guldsmedens signalstyrketest Skifter ReX 2 til testtilstand for juvelersignalstyrke.

Testen kontrollerer signalstyrken mellem hub’en og ReX 2 gennem kanalen til transmission af hændelser og alarmer og bestemmer den optimale installationsplacering.

Lær mere

Wings Signal Styrke Test Skifter ReX 2 til Wings signalstyrketesttilstand.

Testen kontrollerer signalstyrken mellem hubben og ReX 2 gennem fototransmissionskanalen og bestemmer den optimale installationsplacering.

Lær mere

Signaldæmpningstest Skifter ReX 2 til signaldæmpningstesttilstand.

Testen reducerer eller øger radiosenderens effekt for at simulere en ændring i miljøet for at kontrollere stabiliteten af ​​kommunikationen mellem rækkeviddeforlængeren og hub’en.

Lær mere

Midlertidig deaktivering Tillader hub-administratoren at deaktivere enheden uden at fjerne den fra systemet.

To muligheder er tilgængelige:

 • Helt — enheden vil ikke udføre systemkommandoer eller deltage i automatiseringsscenarier, og systemet vil ignorere enhedsalarmer og andre meddelelser.
 • Kun låg — systemet ignorerer kun meddelelser om udløsningen af ​​enhedens sabotageknap.

Lær mere

Systemet vil kun ignorere den deaktiverede enhed. De enheder, der er tilsluttet via ReX 2, vil fortsætte normal drift.

Brugermanual Åbner ReX 2 User Manual i Ajax-appen.
Fjern parring af enhed Fjerner parring af ReX 2 fra hubben og sletter dens indstillinger.

Hvis detektorer er blevet tilsluttet til ReX 2, vil de efter at have fjernet parringen af ​​rækkeviddeforlængeren forsøge at genoprette forbindelsen til hubben.

Tilslutning af enheder til ReX 2

ajax rex 2

For at tildele en enhed til en rækkeviddeforlænger, i Ajax-appen:

 1. Vælg hub’en, hvis du har flere af dem, eller hvis du bruger en PRO-app.
 2. Gå til Enheder fanen.
 3. Vælg ReX 2 fra listen.
 4. Gå til Indstillinger ved at klikke på tandhjulsikoneti øverste højre hjørne.
 5. Vælg menupunktet Par med enhed .
 6. Vælg de enheder, der skal fungere via rækkeviddeforlængeren.
 7. Klik på Tilbage for at gemme indstillingerne.

Når de er tilsluttet, viser de valgte enheder i Ajax-appen ikonet. Enheden kan kun parres med én ReX 2. Når en enhed er tildelt en rækkeviddeforlænger, afbrydes den automatisk fra en anden tilsluttet rækkeviddeforlænger.

For at tildele en enhed til hub’en, i Ajax-appen:

 1. Vælg hub’en, hvis du har flere af dem, eller hvis du bruger en PRO-app.
 2. Gå til Enheder fanen.
 3. Vælg ReX 2 fra listen.
 4. Gå til Indstillinger ved at klikke på tandhjulsikoneti øverste højre hjørne.
 5. Vælg menupunktet Par med enhed .
 6. Fjern markeringen i de enheder, der skal tilsluttes igen til hubben.
 7. Klik på Tilbage for at gemme indstillingerne.

Fejlfunktioner

ajax rex 2

ReX 2 kan give besked om eventuelle fejl. Fejl -feltet er tilgængeligt i enhedsstater . Klik pååbner listen over alle fejl. Feltet vises, hvis der registreres en fejl.

Defekt Beskrivelse Opløsning
Nogle funktioner virker ikke. Feltet vises, hvis firmwareversionerne af hub’en og ReX 2 range extender ikke stemmer overens. Sørg for, at automatiske opdateringer er aktiveret i hub-indstillingerne. ReX 2 opdaterer inden for en halv time, hvis systemet er frakoblet, og en ny firmwareversion er tilgængelig på serveren.

Tegn

Videoafspiller

00:00
00:06

ReX 2 LED-indikatoren kan lyse hvidt, rødt eller grønt, afhængigt af enhedens status og forbindelse via Ethernet.

Indikation, når forbindelse via Ethernet er deaktiveret

Tegn Begivenhed Bemærk
Lyser hvidt. Forbindelse etableres med navet gennem mindst én af kanalerne: Juveler og/eller Wings. Hvis den eksterne strømforsyning er slukket, blinker indikatoren hvert 10. sekund.
Lyser rødt. Ingen kommunikation med hub’en. Hvis den eksterne strømforsyning er slukket, blinker indikatoren hvert 10. sekund.
Lyser i 3 minutter og blinker derefter hvert 10. sekund. Den eksterne strømforsyning er afbrudt. Farven på indikationen afhænger af tilstedeværelsen af ​​forbindelse til navet.

Indikation, når forbindelse via Ethernet er aktiveret

Tegn Begivenhed Bemærk
Lyser hvidt. Forbindelsen etableres med hub’en via to kanaler:

 1. Juveler og/eller vinger.
 2. Ethernet
Hvis den eksterne strømforsyning er slukket, blinker indikatoren hvert 10. sekund.
Lyser grønt. Forbindelsen etableres med hub’en via to kanaler:

 1. Juveler og/eller vinger.
 2. Ethernet
Hvis den eksterne strømforsyning er slukket, blinker indikatoren hvert 10. sekund.
Lyser rødt. Ingen kommunikation med hub’en. Hvis den eksterne strømforsyning er slukket, blinker indikatoren hvert 10. sekund.
Lyser i 3 minutter og blinker derefter hvert 10. sekund. Den eksterne strømforsyning er afbrudt. Farven på indikationen afhænger af tilstedeværelsen af ​​forbindelse til navet.

Funktionstest

ReX 2-funktionalitetstest begynder ikke med det samme, men ikke senere end over en enkelt ping-periode af hub-detektoren (36 sekunder med standardindstillingerne for hub’en). Du kan ændre ping-perioden for enheder i Juveler – menuen i hub-indstillingerne.

For at køre en test i en Ajax-app:

 1. Vælg hub’en, hvis du har flere af dem, eller hvis du bruger en PRO-app.
 2. Gå til Enheder fanen.
 3. Vælg ReX 2 .
 4. Gå til Indstillinger .
 5. Vælg en af ​​de tilgængelige tests:

Valg af installationssted

ajax rex 2

Når du vælger en placering, skal du overveje 2 hovedfaktorer:

 • Guldsmedens signalstyrke.
 • Vinger signalstyrke.

Du bør overveje signalstyrken både mellem hubben og rækkeviddeforlængeren og mellem rækkeviddeforlængeren og alle enheder, der er tilsluttet den.

Find ReX 2 på et sted med stabil Jeweler og Wings signalstyrke (2-3 streger i Ajax-appen). Når du vælger et sted til installation, skal du overveje afstanden mellem rækkeviddeforlængeren og navet og eventuelle forhindringer mellem enhederne, der hindrer radiosignalpassagen: vægge, mellemgulve eller store genstande placeret i rummet.

ReX 2 skal placeres mellem en hub og en enhed med et svagt signal. Rækkeviddeforlængeren forstærker ikke radiosignalet, så installation i nærheden af ​​en hub eller enhed med et signalniveau på 1 eller 0 bar vil ikke give det ønskede resultat. Vores radiorækkeviddeberegner hjælper dig med groft at beregne signalniveauet på installationsstedet.

ajax rex 2

Tjek juveler og vingers signalstyrke på installationsstedet. Hvis signalstyrken er lav (en enkelt streg), kan vi ikke garantere stabil drift af sikkerhedssystemet. Flyt i det mindste enheden, da omplacering selv med 20 cm kan forbedre signalmodtagelsen markant.

Hvis installationsstedet ikke har noget stabilt signalniveau (2-3 bar) via Jeweller og Wings mellem en range extender og en hub, skal du bruge Ethernet som en ekstra eller hovedkommunikationskanal. Denne funktion giver dig mulighed for at installere rækkeviddeforlængere i kældre, metalhangarer og andre steder, hvor der ikke er noget radiosignal.

Ethernet kan også bruges som en ekstra kommunikationskanal med hubben. Tilslutning via ledning og radio vil øge systemets pålidelighed og fejltolerance.

ReX 2 skal være skjult for direkte visning. Dette vil hjælpe med at reducere sandsynligheden for sabotage eller jamming. Husk også, at enheden kun er beregnet til indendørs installation.

Placer ikke ReX 2:

 • Udendørs. Hvis du gør det, kan det medføre, at enheden ikke fungerer korrekt eller ikke fungerer korrekt.
 • I nærheden af ​​metalgenstande eller spejle (for eksempel i et metalskab). De kan afskærme og dæmpe radiosignalet.
 • Inde i alle lokaler med temperatur og luftfugtighed uden for intervallet af tilladte grænser. Hvis du gør det, kan det medføre, at enheden ikke fungerer korrekt eller ikke fungerer korrekt.
 • Tæt på radiointerferenskilder: mindre end 1 meter fra routeren og strømkabler. Dette kan resultere i tab af forbindelse med hubben eller enheder, der er tilsluttet rækkeviddeforlængeren.
 • På steder med lav eller ustabil signalstyrke, hvis Ethernet ikke bruges som alternativ eller hovedkommunikationskanal. Dette kan resultere i tab af forbindelse med hubben eller enheder, der er tilsluttet rækkeviddeforlængeren.

Installation

rex 2 range extender

Før du installerer rækkeviddeforlængeren, skal du sikre dig, at du har valgt den optimale placering, og at den overholder kravene i denne vejledning.

Når du installerer og betjener enheden, skal du følge de generelle elektriske sikkerhedsregler for brug af elektriske apparater og kravene i elektriske sikkerhedsforskrifter.

Sådan installeres ReX 2:

 1. Fastgør SmartBracket-monteringspanelet med de medfølgende skruer. Når du bruger andre fastgørelseselementer, skal du sørge for, at de ikke beskadiger eller deformerer panelet. Brug mindst to fastgørelsespunkter ved fastgørelse. For at få sabotagemanden til at reagere på forsøg på at afmontere enheden, skal du sørge for at fastgøre det perforerede hjørne af SmartBracket.
  ajax rex 2

  Brug ikke dobbeltklæbende tape til montering. Dette kan få rækkeviddeforlængeren til at falde. Enheden kan fejle, hvis den bliver ramt.

 2. Tilslut strømforsyningskablet og et Ethernet-kabel (hvis nødvendigt) til rækkeviddeforlængeren. Tænd for enheden.
 3. Fastgør kablet med en plastholderplade. Dette vil reducere sandsynligheden for sabotage, da det kræver meget mere at rive et sikret kabel væk.
  ajax rex 2
 4. Skub ReX 2 ind på monteringspanelet. Efter installationen skal du kontrollere sabotagestatussen i Ajax-appen og derefter kvaliteten af ​​panelfikseringen. Du vil modtage en meddelelse, hvis der gøres et forsøg på at rive rækkeviddeforlængeren af ​​overfladen eller fjerne den fra monteringspanelet.
  ajax rex 2
 5. Fastgør ReX 2 på SmartBracket-panelet med medfølgende skruer.
  ajax rex 2

  Vend ikke rækkeviddeforlængeren på hovedet eller til siden, når den monteres lodret (f.eks. på en væg). Når det er korrekt fastgjort, kan Ajax-logoet læses vandret.

Vedligeholdelse

Tjek funktionaliteten af ​​ReX 2 regelmæssigt. Den optimale kontrolfrekvens er en gang hver tredje måned. Rengør kroppen for støv, spindelvæv og andre forurenende stoffer, når de kommer frem. Brug en blød, tør klud, der er egnet til pleje af udstyr.

Brug ikke stoffer, der indeholder alkohol, acetone, benzin eller andre aktive opløsningsmidler til rengøring af rækkeviddeforlængeren.

Hvis ReX 2-batteriet bliver defekt, og du ønsker at udskifte det, skal du bruge følgende vejledning:

Tekniske specifikationer

Generelle indstillinger
Klassifikation Radiosignal rækkeviddeforlænger
Farve Hvid sort
Installationsmetode Indendørs
Begrænsninger
Kompatibilitet med nav
Antal ReX 2 tilsluttet til hubben
 • Hub 2 (2G) — 5
 • Hub 2 (4G) — 5
 • Hub 2 Plus – 5
 • Hub Hybrid (2G) — 5
 • Hub Hybrid (4G) — 5
Antal enheder tilsluttet ReX 2 Afhænger af hub-modellen:

 • Hub 2 (2G) — 99
 • Hub 2 (4G) — 99
 • Hub 2 Plus — 199
 • Hub Hybrid (2G) — 99
 • Hub Hybrid (4G) — 99
Meddelelse
Kommunikationskanaler Krypterede to-vejs radioprotokoller:

 • Juveler — til overførsel af hændelser og alarmer
 • Vinger — til overførsel af billeder
 • Ethernet — som en alternativ eller yderligere kommunikationskanal til overførsel af hændelser, alarmer og fotos.
Radiokommunikationsrækkevidde Op til 1.700 m uden forhindringer

Lær mere

Radiofrekvensbånd 866,0 – 866,5 MHz
868,0 – 868,6 MHz
868,7 – 869,2 MHz 905,0
– 926,5 MHz
915,85 – 926,5 MHz
921,0 – 922,0 MHz
Afhænger af salgsområdet.
Radiosignalmodulation GFSK
Maksimal effektiv udstrålet effekt (ERP) ≤ 20 mW
Afstemningsinterval 12–300 s
(indstillet af administrator i appen)
Hastighed for levering af alarmer fra detektoren til hubben via rækkeviddeforlængeren 0,3 s
Hastighed for levering af billeder fra detektoren til navet, når du bruger rækkeviddeforlængeren via Wings 18 sekunder (afhængig af indstillinger)

Lær mere

Hastighed for levering af billeder fra detektoren til hubben, når du bruger rækkeviddeforlængeren via Ethernet 10 sekunder (afhængig af indstillinger)

Lær mere

Strømforsyning
Strømforsyningskilde 110–240 V AC, 50/60 Hz
Backup batteri Li-Ion 2 Ah

Op til 38 timers batterilevetid, når Ethernet er deaktiveret
. Op til 12 timer, når Ethernet er tændt

Anti-sabotage beskyttelse
Sabotagealarm +
Radiofrekvenshop +
Beskyttelse mod spoofing +
Indhegning
Driftstemperaturområde Fra -10°C til +40°C
Driftsfugtighed Op til 75 %
Dimensioner 163 × 163 × 36 mm
Vægt 410 g
Service liv 10 år

Overholdelse af standarder

Fuldt sæt

 1. ReX 2.
 2. SmartBracket monteringspanel.
 3. Strømforsyningskabel.
 4. Ethernet-kabel
 5. Installationssæt.
 6. Hurtig start guide.

Garanti

Garantien for AJAX SYSTEMS MANUFACTURING Limited Liability Company-produkter er gyldig i 2 år efter købet.

Hvis enheden ikke fungerer korrekt, skal du først kontakte supporttjenesten – tekniske problemer kan løses eksternt i halvdelen af ​​tilfældene.