FM Sikring & Ajax Systems præsenterer stolt produktet

Tastatur TouchScreen release

Tastatur TouchScreen release

Elevating Ajax system management

Forventet levering og salg 2 oktober 2023

Tastatur TouchScreen

Tastatur TouchScreen fra Fm Sikring og AJAX

FM Sikring & Ajax Systems præsenterer stolt produktet, der problemfrit kombinerer sikkerhed og administration af smarte hjemmeenheder. Tag styringen af ​​smart home-sikkerhed nemt og sikkert ved hjælp af KeyPad TouchScreen, nu tilgængelig til distribution.

Denne løsning kan prale af en intuitiv Ajax app-lignende grænseflade, stor touch IPS-skærm og top-of-the-line sikkerhedsfunktioner, herunder DESFire® og BLE (Bluetooth Low Energy) teknologier.

En af hovedfordelene ved KeyPad TouchScreen er dens nemme sikkerhedsgruppestyring. Brugere kan se og kontrollere flere sikkerhedsgrupper med kun et enkelt tryk, hvilket gør til- og frakobling af forskellige dele af deres ejendom ubesværet. Enheden understøtter også lydmeddelelser for alarmer, forsinkelser og døråbninger, hvilket giver brugerne øjeblikkelige opdateringer om deres systems status.

Tastatur TouchScreen

Fm Sikring og Ajax Præsentere Tastatur TouchScreen

Enhedens robuste sikkerhedsfunktioner, såsom tvangskode, beskyttelse mod kodegætning og uautoriseret adgangsudstyr, sabotagealarmer, datakryptering og beskyttelse mod spoofing, sikrer, at kun autoriserede brugere kan få adgang til systemet. Med muligheden for at bruge smartphones, adgangskort, nøglebrikker og personlige adgangskoder tilbyder KeyPad TouchScreen tre praktiske godkendelsesmetoder.

Nøglefunktioner:

 • 5-tommer skærm med sort-hvide temaer og automatisk lysstyrkejustering
 • Nærhedssensor til automatisk tastaturaktivering, når en hånd nærmer sig
 • Kontrolfane til automatiseringsenheder, med kapacitet til op til 6 knapper
 • Buzzer, modtagelse af meddelelser om alarmer, døråbninger, ind-/udgangsforsinkelser og andre begivenheder
 • Justerbare panikknapper til at underrette om en alarm, brand eller hjælpehændelse

KeyPad TouchScreen tilbyder alsidige strømforsyningsmuligheder, så den kan fungere i op til 1,5 år med forudinstallerede batterier eller fra en 12 V⎓ strømforsyning med batterier som backup. Dens trådløse teknologier, Jeweler og Wings, sikrer pålidelig og krypteret tovejs radiokommunikation med Ajax-hubben, hvilket giver en kommunikationsrækkevidde på op til 1.700 meter. Endnu mere vil det nye tastatur altid være up-to-date med automatiske over-the-air firmwareopdateringer.

Kompatible hubs: Hub 2 , Hub 2 Plus , Hub Hybrid

Lær mere om KeyPad TouchScreen:

👉 Produktkort 👉 Brugervejledning 👉 TDS

Praktisk Ajax-systemkontrol

KeyPad TouchScreen kombinerer sikkerhed og administration af smarte enheder i hjemmet. En intuitiv Ajax app-lignende grænseflade og flere sprogmuligheder gør det til en brugervenlig løsning. Det store display, DESFire- og BLE-teknologier og kodemuligheder sikrer en sikker og effektiv oplevelse.

Én enhed, tre missioner

Sikkerhedsstyring.:

Administrer nemt sikkerhed for flere grupper. Brugere kan se, hvad der er tilkoblet og

foretage ændringer med kun et enkelt tryk, uanset om det er at sikre en gruppe, flere grupper, aktivere nattilstand eller aktivere facilitet. Det hele er enkelt og ligetil.

1.) Nem gruppestyring 2.) Sikkerhedstilstand for hver gruppe er tilgængelig på skærmen 3.) Styring af nattilstand og sikkerhedstilstand for hele systemet

Smart Kontrol.:

Tastaturet har en separat kontrolfane til automatiseringsenheder med kapacitet til op til 6 knapper. Grupper forenkler processen med at kontrollere flere automatiseringsenheder: kontakter, relæer, stikkontakter og andre. For eksempel kan brugere tildele alle

LightSwitches til én knap og nemt slukke for alt lys i hele huset, når de går i seng.

1.) Separat fane til automatiseringsstyring

2.) Op til 6 enheder eller grupper af enheder på én skærm

Lyd og fejlmeddelelser..

Hold dig altid orienteret med den indbyggede summer, modtag meddelelser om alarmer, døråbninger og ind-/udgangsforsinkelser. PRO kan ubesværet justere lydstyrken på en smartphone eller pc. Forbliv et skridt foran med tastaturets fejlmeddelelser under tilkobling.

1.) Lydmeddelelser om alarmer og hændelser

2.) Øjeblikkelige fejlmeddelelser

Designet til ethvert sted

Tre godkendelsesmetoder

Der er tre nemme måder at styre tastaturet på, hvilket giver brugerne fleksibilitet til at vælge, hvad der passer dem bedst. Alle hændelser vises i feedet, inklusive brugeraktivitet og autentificeringsdetaljer.

 1. Smartphone Styr tastaturet via smartphone med en Ajax-app. Kun brugere godkendt af administratoren har adgangsrettigheder. BLE (Bluetooth Low Energy) er en lavenergi radioprotokol, der gør det muligt at bruge en smartphone i stedet for kort eller nøglebrikker. KeyPad TouchScreen understøtter Android- og iOS-smartphones med BLE 4.2 og nyere. Brugere kan konfigurere adgangskontrolindstillinger. Datatransmission mellem smartphonen og KeyPad TouchScreen er krypteret. Systemet indeholder foranstaltninger til at forhindre spoofing-angreb, hvilket gør det umuligt for indbrudstyve at få uautoriseret adgang.
 2. Adgangskort eller nøglebrik.: Når nogen bruger Pass-kortet eller Tag-nøglebrikken, registreres det i begivenhedsfeedet i Ajax-appen. Administratoren kan til enhver tid tilbagekalde eller begrænse adgangsrettighederne til den kontaktløse adgangsenhed.
 3. Kode.: KeyPad TouchScreen understøtter kodetyper som følger:
 • tastaturkode (én pr. tastatur)
 • personlig kode (individuelt for hver bruger)
 • kode for en uregistreret person

Enheder uden kontakt

Pass-kortet og nøglebrikken er udstyret med originale DESFire®-chips og har samme funktionalitet, men forskellige kabinetter. Du kan vælge den form, der passer dig. One Tag eller Pass kan styre 13 sikkerhedssystemer. Adgangsenheder sælges separat i batches af 3/10/100 styk.

Adgang for uregistrerede brugere

Med en simpel tildeling af en personlig adgangskode i hub-indstillingerne kommer kontormedarbejdere, rengøringsfirmaets personale eller andre personer ind i området med bekvemmelighed, når det er bedst.

Fuld beskyttelse i nødstilfælde

Fuld beskyttelse i nødstilfælde – Fm Sikring og AJAX Alarm

1. Fane med panikknapper til at underrette om alarm, brand eller hjælpehændelse

2. Tvangskode

Skærm.:

Stort berøringspanel for nem systemkontrol. Tastaturet forbliver upåklageligt med ridsefast

Supporten.dk

Stort berøringspanel – Fm Sikring og AJAX Alarm

glas

Unik betjeningsoplevelse med touchskærm

En skærm i høj opløsning rummer alle nødvendige kontroller, hvilket sikrer et visuelt forbløffende billede af høj kvalitet. Med automatisk lysstyrkejustering og slankt glasmateriale tilbyder produktet æstetik og bekvemmelighed.

1.) 5-tommer skærm med en opløsning på 480 × 854 px

2.) Lyst om dagen, ikke blændende om natten 3.) Skærmbeskyttelse mod skrammer, ridser mv.

Sensor.:

Lyssensor til automatisk justering af baggrundsbelysningen – lys om dagen, ikke blændende om natten. Nærhedssensor til automatisk tastaturaktivering, når en hånd nærmer sig.

Sensor

Sensor – FM Sikring og AJAX Alarm

Meddelers.:

Buzzer umulig at ignorere med forskellige mønstre for at indikere en alarm, forsinkelse eller anden hændelse

Antenne.:

Kort- og nøglebrikkelæser til godkendelse ved brug af Tag eller Pass. BLE-læser til godkendelse ved brug af smartphone

Installation.:

SmartBracket panel. Det er ikke nødvendigt at adskille kabinettet for at installere enheden. Kanalløb giver en sikker 12 V⎓ kabelpasning

Installation

Installation – Fm Sikring og AJAX Alarm

Stabil kraft under alle forhold.:

Batterier

Trådfri installation sikrer en hurtig opsætningsproces for problemfri drift. Med Ajax-apps, der giver advarsler om lavt batteri, vil sikkerheden aldrig blive kompromitteret.

Forud installeres batterier

Forud installeres batterier – FM Sikring og AJAX Alarm

 1. Op til 1,5 års drift fra forud installerede batterier
 2. Advarsel om lavt batteri
 3. Udskiftelige AAA-batterier

Ekstern strømforsyning + batterier

Sørg for uafbrudt enhedsdrift ved at tilslutte til en 12V⎓ strømforsyningsenhed for udvidet autonomi. Forudinstallerede batterier tjener som en pålidelig backup.

Ekstern strømforsyning + batterier

Ekstern strømforsyning + batterier

1. Tilslutning til en 12 V⎓ strømforsyningsenhed

2. Forudinstallerede batterier som backup strømkilde

3. 12 V⎓ strømforsyningsenheden er ikke inkluderet i KeyPad TouchScreen komplet sæt.

Administration af fjernadgangsrettigheder

Skift adgangsrettigheder og koder i realtid i Ajax-apps. Kompromitterede koder kan fjernændres inden for få minutter. Installationsprogrammet behøver ikke at besøge objektet.

 1. Fjernkodeændring
 2. Fjernbrugernes adgangsrettigheder ændres
 3. Fjernbetjeningskort, nøglebrik og smartphoneblokering
Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar