NYHED i Danmark – Første Dørlås integreret med AJAX Alarm – FM Sikring

RING på 31597010 For mere information og forudbestilling…….

FM Sikring – samarbejder med Watchman Door for at forbedre dit hjem og kontorsikkerhed.

Ajax Systems annoncerer integration med produkter fra Watchman Door , en førende spansk producent af innovative sikkerhedssystemer. Watchman Door tilbyder sikkerheds- og adgangskontrolløsninger til smarte hjem.

Vi introducerer wBolt , den første smarte lås integreret med en sikkerhedsalarm, et nyt niveau af beskyttelse, der skal være en del af Ajax-økosystemet.

Hvad skal du vide om wBolt

  1. Det er en usynlig BLE fælglås, der kan åbnes manuelt.
  2. Udstyret med justerbar sirene og vibrationssensor. Understøtter forbindelse via wBridge.
  3. wBolt er integreret med et Ajax-system. Luk eller åbn låsen i det øjeblik du tilkobler eller frakobler sikkerhedssystemet.

wBolt repræsenterer udviklingen af ​​den traditionelle lås. Som et resultat får du mere sikre døre og mulighed for at fjernstyre din lås, når du aktiverer dit Ajax-system.

En cloud-teknologiløsning

Denne løsning blev muliggjort ved at integrere cloud-serverne fra begge partnere, Ajax Systems og Watchman Door. På denne måde deler begge systemer information fra virksomhedernes udstyr,

Integrationen med Ajax Systems er en kilde til stor stolthed for Watchman Door. Ajax Systems er en virksomhed, vi har fulgt siden 2018. Siden da er de blevet et benchmark inden for kommunikation, installation og design i alarmsystemindustrien. Vi har startet dette forhold med wBolt, et forslag, der øger dørenes sikkerhedsniveau og integrerer med Ajax Systems løsninger. Inden årets udgang håber vi at kunne præsentere vores forslag til forbedring af tilgængeligheden, og det vil med sikkerhed også være meget innovativt. Det er en stor ære for os at kunne arbejde med Ajax Systems.Norman Sanchez, administrerende direktør, Watchman Door

RING på 31597010 For mere information og forudbestilling…….

RING på 31597010 For mere information og forudbestilling…….

Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar