FM Sikring - Alarm Skilte

FM Sikring – Ajax Systems samarbejder med UR Fog for at levere præ-integrerede tågekanon

Ajax Systems annoncerer et strategisk partnerskab med UR Fog , den italienske producent og markedsleder for sikkerhedstågesystemer. Partnerskabet resulterer i den specialiserede tågemaskine-produktlinje, der kombinerer forud installerede Ajax-relæer og tilpasset firmware til aktivering gennem et Ajax-sikkerhedssystem. Fem tågegeneratormodeller, der udsender op til 800 m³ røg på 69 sekunder, tre aktiveringstilstande inklusive automatiseringsscenarier og en fuldstændig trådløs forbindelse — Ajax Ready-tågemaskiner kan bestilles hos autoriserede Ajax-partnere.

En færdig løsning

En tågemaskine gør sikkerhedssystemet ekstremt effektivt. I gennemsnit har tyvene brug for omkring 3 minutter til at transportere værdigenstande fra lokalerne, mens den gennemsnitlige ankomsttid for hurtige reaktionsenheder er 15 til 30 minutter. Hvert sekund fylder UR Fog-maskinen 10-13 m³ med tæt, uigennemtrængelig tåge, der forhindrer ubudne gæster i at få adgang til lokalerne i en time. Sikkerhedstågen er uskadelig for mennesker og fødevarer.

Ajax Ready – produktlinjen omfatter fem tågegeneratormodeller, der dækker op til 800 m³. Tågemaskiner kan monteres på væg eller loft og stå på en flad overflade.

FPU03ESM200Adækker op til 200 m³ på 28 sekunder
FPU03ESM300Adækker op til 300 m³ på 40 sekunder
FPU03ESM400Adækker op til 400 m³ på 46 sekunder
FPU03ESM500Adækker op til 500 m³ på 48 sekunder
FPU03ESM800Adækker op til 800 m³ på 69 sekunder

Det er med stor glæde, at vi annoncerer det strategiske partnerskab med UR Fog. Ajax Systems har altid været en virksomhed, der er interesseret i de partnerskaber, der tilføjer værdi til sine løsninger. UR FOG repræsenterer for os den bedste allierede gennem sin nye og innovative serie af anti-indtrængningstågesystemer under det fælles mærke «UR Fog Ajax Ready». Dette partnerskab giver sikkerhedsvirksomheder og -udbydere effektiv styring af deres Ajax-systemer og mulighed for at vokse deres forretninger gennem nye værdiskabende tjenester. Du kan bestille «UR Fog Ajax Ready»-løsninger udelukkende fra vores autoriserede Ajax Systems-partnere .Ivan Galimberti,
landechef for Italien, Ajax Systems

En synergi af professionelt udstyr

Ajax Ready tågemaskinerne har forudinstallerede trådløse relæer, hvilket gør installationen på stedet hurtig og ligetil. En installatør behøver kun at tilføje relæer til et Ajax-sikkerhedssystem i mobilappen og opsætte automatiseringsscenarier. Denne proces kræver minutter uden behov for ledninger.

Tre måder at aktivere tågemaskinen med Ajax

  1. Automatisk tågemission efter indbrudsalarm . Opsæt et scenarie for at aktivere relæer, når bevægelses- eller åbningsdetektorer udløses. Jeweller, systemets krypterede radioprotokol, har brug for en brøkdel af et sekund for at udføre et sådant scenarie.
  2. Manuel aktivering efter visuelt verificeret indtrængen . Når de udløses, tager MotionCam -bevægelsesdetektorerne billeder og sender dem til sikkerhedssystembrugere og en overvågningsstationsoperatør. En sekventiel serie af billeder giver brugerne mulighed for visuelt at verificere alarmen og aktivere tågemaskinen på afstand direkte fra Ajax-appen.
  3. Manuel aktivering med panikknap . Knappen og DoubleButton trådløse enheder kan aktivere tågemaskinen, når den trykkes ned i radiodækningen på kontrolpanelet (hub), selv når sikkerhedssystemet er frakoblet.

Samarbejdet med Ajax er en kilde til stor stolthed for os, ikke kun for produktkvaliteten, men også for det unikke ved det kombinerede tilbud. Nem installation, produktkvalitet og større beskyttelse er det, der kommer ud af integrationen af ​​Ajax sikkerhedssystemer og UR Fog anti-indtrængning tågesystemer. Det er en stor ære for os at arbejde sammen med Ajax-teamet om at opbygge omfattende tilbud for at beskytte kundernes ejendom og aktiver ved at øge antallet af forhindret tyveri med op til 96 % med vores kombinerede løsninger.Corrado Braggiotti
CEO – Salgs- og marketingchef, UR Fog

Links

Links

Vi anbefaler
1.998,00 kr.
This product has multiple variants. The options may be chosen on the product page
Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar