Fire mĂĄder at bruge Ajax-detektorers temperatur til automatisering

Fire måder at bruge Ajax-detektorers temperatur til automatisering. Detektorer, sirener, tastaturer og mange andre Ajax-enheder kan måle temperaturen inde i deres kabinetter ved hjælp af indbyggede sensorer. Tidligere blev disse indikatorer kun brugt til visning. Nu kan enhedens temperatur udløse scenarier .

Temperaturscenarier er tilgængelige for brugere med OS Malevich 2.14-opdatering. Alt du behøver er et system med enhver enhed, der kan vise temperaturen, og en automatiseringsenhed, der kører scenariet. Du kan ogsĂĄ prøve LifeQuality luftkvalitetsmonitor, som viser temperatur, fugtighedsniveau og CO 2 -koncentration. LifeQuality har schweiziske og svenske sensorer, der ogsĂĄ bruges i medicinsk udstyr. Derfor giver det de mest pĂĄlidelige data.

SĂĄ hvordan bruger man Ajax-enheder i takt med temperaturscenarier? Vi har forberedt fire use cases til at vise.

Hvordan og hvornĂĄr temperaturscenarierne kan komme til nytte

Beskyttelse af sommerhus om vinteren

Manglen pĂĄ opvarmning i den kolde ĂĄrstid er en test for et hus, der truer med frysning af væggene, et gennembrud i vandforsyningssystemet og skader pĂĄ møbler og apparater. Temperatursvingninger kan forĂĄrsage skimmelsvamp. Derfor anbefaler eksperter at holde temperaturen fra 5°C til 8°C i tomme eller sjældent besøgte lokaler.

Løsning
Temperaturscenarierne tænder for varmesystemet, hvis temperaturen falder til under +5°C, og slukker for det, når temperaturen når +8°C.

Produkter

I sneen og gennem isen

En iskold veranda og sne pĂĄ din indkørsel kan forĂĄrsage alvorlige skader. Et smelteanlæg kan være et alternativ til den daglige manuelle sne- og isfjernelse. De varme gulve lægges overalt, herunder gangbroer og udendørs trapper.

Løsning
Ved at integrere smeltesystemet med Ajax kan du gĂĄ og køre gennem sneen uden risici. Temperaturscenarier hjælper med at gøre løsningen fuldautomatisk og energieffektiv. Scenarierne tænder for opvarmningen, nĂĄr Ajax udendørsdetektorernes temperatur falder til under 0°C, og slukker den, nĂĄr temperaturen igen er over nul. Hvis der ikke forventes nedbør, tager det et klik i Ajax-apps for at deaktivere scenarierne. Du kan altid aktivere funktionen, nĂĄr vejret igen forværres. Dette sparer tid, beskytter mod fald og er sikkert for føreren og bilen. Systemet smelter kun sne og is automatisk, nĂĄr det er nødvendigt.

Produkter

Styring af opbevaringstemperatur

automatisering

Du skal overholde specifikke regler for at beskytte forskellige produkter mod forringelse. Det er vigtigt at overvĂĄge temperaturregimet i vinkælderen. Blomsteropbevaring kræver en vis temperatur, belysning, luftcirkulation og fugtighed. Og for farmaceutiske produkter er den medicinske nøjagtighed af alle mikroklimaindikatorer afgørende.

Løsning
Med Ajax sikkerhedssystem kan du løse lagerets primære behov: sikkerhedsdetektorer giver pĂĄlidelig beskyttelse mod indtrængen, og scenarier automatiserer temperaturkontrol. LifeQuality luftkvalitetsmonitor giver nøjagtige aflæsninger uden afvigelser. WallSwitch  relæet tænder for varme, ventilation og aircondition, hvis Ajax-detektorernes temperatur overstiger normale parametre. Scenarier i takt med LightSwitch automatiserer belysning i henhold til en tidsplan

Produkter

Mikroklima i produktionsanlægget

automatisering

Under alle forhold kan produktionsprocessen ikke stoppe. Mikroklimaindikatorer bør dog overholde standarderne. For eksempel skal drivhuse have et system, der styrer temperaturen, opretholder optimale luftfugtighedsniveauer og styrer belysningen efter en tidsplan. Det er vigtigt at have rettidige meddelelser, hvis systemet viser kritiske mikroklimaindikatorer, og medarbejderassistance er pĂĄkrævet.

Løsning
Ajax sikkerhedsdetektorer beskytter dyrt produktionsudstyr, og scenarier med WallSwitch-relæerne aktiverer automatisk varme-, ventilations-, aircondition-, kunstvandings- og belysningssystemerne. Ajax-apps giver besked om hver systembegivenhed.

Et Ajax-system har allerede med succes beskyttet afgrøder i drivhuse med svampefarme.

Hvordan det virker

Med OS Malevich 2.14-opdateringen aktiveres Relay , WallSwitch , LightSwitch , Socket , Socket Plus og WaterStop , nĂĄr den angivne temperaturtærskel overskrides eller sænkes. Temperaturen pĂĄ en eller flere detektorer kan udløse scenariet.

PĂĄ det ene anlæg kan installatøren give bĂĄde tryghed og komfort. Scenarier baseret pĂĄ LifeQuality- indikatorer kan styre mikroklimaet i ethvert rum, hvilket giver en bred vifte af enheder. Temperaturen pĂĄ andre Ajax-enheder kan bruges til allerede installerede Ajax-sikkerhedssystemer til at automatisere opvarmning, aircondition og andre. Disse scenarier vises separat i Ajax-apps:

  • Opret scenarier ved hjælp af LifeQuality-indikatorer i indstillingerne for luftkvalitetsmonitor.
  • Konfigurer scenarier ved hjælp af andre Ajax-enheders temperaturindikatorer i indstillingerne for automatiseringsenheden .

👉

Temperaturscenarier fungerer med OS Malevich version 2.14 pĂĄ alle hubs (undtagen Hub -modellen) og med følgende appversioner:

  • Ajax Security System 2.22 til iOS
  • Ajax Security System 2.25 til Android
  • Ajax PRO: Tool for Engineers 1.16 til iOS
  • Ajax PRO: Tool for Engineers 1.16 til Android
  • Ajax PRO Desktop 3.5 til macOS
  • Ajax PRO Desktop 3.5 til Windows
Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar