LifeQuality fra Fm Sikring og Ajax Alarm

LifeQuality

Luftovervågning med Ajax Alarm LifeQuality:

Kommer Snart

Ajax Systems LifeQuality , en smart luftkvalitetsmonitor, der kombinerer medicinsk kvalitet målenøjagtighed og professionelle sikkerhedsteknologier. Enheden giver brugerne data om kuldioxidforurening, temperatur og fugtigheds niveau og hjælper med at automatisere apparater i henhold til disse indikatorer.

Mange undersøgelser viser, at kuldioxidniveauer i høj grad påvirker hjernens funktion. Især produktivitet. For eksempel kan en høj koncentration af CO 2 reducere hastigheden af ​​mental aktivitet med 60 % og evnen til at træffe komplekse beslutninger med 50 %. Så problemet er klart: dårlig luft dræber produktiviteten. Det er blevet testet i skoler, kontorer og endda på rumstationen. Vi så en ny udfordring i det. Vi så en mulighed for at kombinere tryghed og komfort.

LifeQuality er designet til at bygge et omfattende luftkvalitetsovervågningssystem. Skærmen er udstyret med et accelerometer, der giver besked om at flytte den til et andet sted, og SmartBracket, der hjælper med at montere den på væggen i alle rum eller kontorer. LifeQuality fungerer på et batteri i op til tre år, så der er ikke behov for en stikkontakt på installationsstedet.


Målenøjagtighed i medicinsk kvalitet

LifeQuality bruger brancheførende sensorer til at angive de mest nøjagtige data om det omgivende miljø.
Ajax LifeQuality fra FM Sikring bruger brancheførende sensorer til at angive de mest nøjagtige data om det omgivende miljø.

LifeQuality er spækket med sensorer, der bruges i professionelt medicinsk udstyr. Sunrise fra Senseair er en ikke-dispersiv infrarød sensor, der direkte måler kuldioxidkoncentrationen. I modsætning til VOC-sensorer angiver denne type sensor faktiske og præcise CO 2 -data uanset forurenende stoffer i luften, såsom aerosoler og damp.

SHT40 fra Sensirion er en digital sensorplatform i industriel kvalitet til måling af relativ luftfugtighed og temperatur. Et integreret varmelegeme giver mulighed for avanceret indbygget diagnostik, mens sensorelementet er designet til barske forhold, såsom kondenserende miljøer. SHT40 sikrer en nøjagtighed på op til ±0,2°C.

Men Ajax-ingeniører gik endnu længere og placerede sensoren så langt som muligt fra enhedens elektronik. Så nu, når du bruger LifeQuality, vil et Ajax-system vise sine indikatorer i rumparametrene på grund af de mest præcise data.


Fuld bevidsthed med én app

Diagrammer og historie i Ajax-appen hjælper med at forstå luftkvalitetens dynamik.
Diagrammer og historie i Ajax-appen hjælper med at forstå luftkvalitetens dynamik.

Luftkvalitetsindikatorerne vises i Ajax-appen sammen med oplysninger om sikkerheds- og automatiseringsenheder. Takket være Ajax Cloud-serveren kan sikkerhedssystembrugere få adgang til data hvor som helst. Indikatorerne er ledsaget af diagrammer, der indeholder historikken for flere dage, en uge, en måned eller endda et år, der hjælper med at forstå luftkvalitetens dynamik. Push-meddelelser giver systembrugere øjeblikkelig bevidsthed om miljøændringer i henhold til fastsatte tærskler.

Når de fastsatte tærskler overskrides, sender Ajax-appen en notifikation.

På grund af den indbyggede hukommelse kan LifeQuality bruges til at måle luftkvaliteten andre steder, for eksempel en garage, børnehave og pårørendes huse. Selv uden kommunikation med en Ajax-hub gemmer skærmen data i tre dage. Når forbindelsen er genoprettet, uploades alle data til hubben, og brugere kan se dem i appen.

Bortset fra appen rapporterer enhedens LED-indikator øjeblikkeligt kuldioxidniveauer. En bruger skal blot trykke på Ajax-logoet. Den lyser gult, rødt eller lilla, hvis koncentrationen af ​​CO 2 overstiger den fastsatte norm.


LifeQuality LED-indikatoren rapporterer øjeblikkeligt kuldioxidniveauer.

Automatisering for større komfort

Med LifeQuality, Ajax-relæer og smarte stik kan en professionel installationsingeniør bygge et automatisk klimakontrolsystem.

Som en del af et Ajax-system kan LifeQuality udløse automatiseringsenheder, såsom WallSwitch , Relay og Socket . Dette åbner en bred vifte af apparater, der kan tænde eller slukke ved ændringer i omgivelserne.

For eksempel vil Ajax tænde for ventilationen, når den indstillede tærskel for CO 2 overskrides, eller varmeapparaterne, når temperaturen falder under den indstillede værdi, eller luftfugteren, når fugtighedsniveauet ikke svarer til et behageligt niveau.

Automatiseringsscenarierne sættes op på stedet og eksternt i Ajax-appen .


Sikkerhedsteknologier mod usynlige trusler

eweller-radioprotokollen med rækkeviddeforlængeren sikrer op til 3.400 meter sikker kommunikation med en Ajax-hub.

LifeQuality bringer alle de bedste Ajax-sikkerhedsteknologier til et luftkvalitetsovervågningssystem.

Juveler . Jeweller-radioprotokollen sikrer op til 1.700 meter sikker kommunikation, mere pålidelig end Wi-Fi, Zigbee eller Z-Wave. Og en radiosignalforlænger fordobler denne afstand.

SmartBracket . Et standard Ajax-monteringspanel hjælper med hurtigt at fastgøre LifeQuality på væggen eller loftet i ethvert rum eller kontor.

Autonomi . LifeQuality fungerer på batterier i op til tre år – der er ikke behov for en stikkontakt.

Accelerometer . Brugere og et sikkerhedsfirma modtager en besked med det samme, hvis nogen skiller enheden ad og flytter til et andet sted.

Ajax Cloud . Pålidelig cloud-lagring til systemdata giver brugere adgang til dem fra enhver del af verden med en internetforbindelse.


Livskvalitet i aktion


Tilgængelighed

LifeQuality vil være tilgængelig for bestilling fra FM Sikring som er autoriserede Ajax Systems-partnere i 4. kvartal 2022.

www.Ajax.systemAjax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar