Ny Firmware

OS Malevich 2.12: fuld kontrol over hubkommunikationen og endnu flere funktioner til Ajax -sirener

Med OS Malevich 2.12 -opdatering får Ajax -sirener mulighed for at advare om døråbninger, når sikkerhedssystemet er frakoblet, hvilket er nyttigt i en butik eller et privat hus. Nye parametre tillader en mere fleksibel konfiguration af meddelelser om indgangs-/udgangsforsinkelser, herunder dem i nattilstand – for ikke at forstyrre familier, der sover derhjemme.

Den nye firmware vil også forbedre brandalarmsystemet og give dig mulighed for at konfigurere meddelelser om tab af kommunikation med Ajax Cloud over en af ​​kanalerne (mobil, Ethernet eller Wi-Fi).

Meddelelser om tab af kommunikation med et hub via en af ​​kanalerne

Meddelelser om tab af forbindelse til Ajax Cloud -serveren bliver mere informative. Nu kan du i serviceindstillingerne for en hub vælge bestemte kommunikationskanaler, som du vil rapportere om i tilfælde af en tabt eller deaktiveret forbindelse. Du kan indstille forsinkelsen for en sådan meddelelse i op til 30 minutter. Denne funktionalitet forbedrer ikke kun kontrollen over kommunikationen af ​​sikkerhedssystemet til brugerne, men kan også generere en alarmbekræftelse til en sikkerhedsvirksomheds overvågningsstation.

Den blå klokke

Den Dørklokke funktionen gør det muligt at bruge en Ajax sirene med en åbning sensoren som en analog af en butiksindehaveren klokke. Det giver butiksmedarbejdere besked om, at en klient er kommet ind af døren eller – i et privat hus – at nogen er kommet ind gennem bagdøren.

Lyden af ​​sirenealarmen er kort og forskellig fra alarmen, og dens lydstyrke kan justeres i appen. Der er 4 advarselssignaler at vælge imellem, som giver dig mulighed for at høre, hvilken dør der er åbnet. Efter aktivering af Chime -funktionen vises det blå klokkeikon i Ajax -appen, hvilket angiver funktionens tilstand. Du kan midlertidigt deaktivere det med et tryk.

Chime -funktionen er tilgængelig for sirener med firmware:

  • HomeSiren – 5.55.1.0 og højere

I øjeblikket understøtter StreetSiren og StreetSiren DoubleDeck ikke funktionen Chime 

Funktionen til Daniel

I år modtog vi adskillige anmodninger fra Ajax -brugere på Facebook og Trustpilot -anmeldelsesplatformen om sirenealarmer i nattilstand . En af de første var Daniel Christiansson fra Danmark, der ikke kunne lide sirenen at vække sine børn, da Night Mode blev aktiveret. Daniel, vi hørte dig!

Nu i sireneindstillingerne adskilles advarsler om aktivering af nattilstand og forsinkelser: individuelt for indgang og udgang. Du kan også indstille lydstyrken på disse advarsler. Ikke flere irriterende bip om natten.

Du kan konfigurere disse advarsler for sirener med firmware:

  • StreetSiren – 3.71.0.0 og højere.
  • StreetSiren DoubleDeck – 3.71.0.0 og højere.
  • HomeSiren – 5.55.1.0 og højere.

👉

Brandvarsler i en flerbebyggelse

Efter anmodning fra vores norske partner Elotec, som vi gennemførte et projekt med sidste år for at beskytte UNESCOs verdensarvsliste i Bergen , fortsætter vi med at forbedre den sammenkoblede alarm for FireProtect -detektorer .

Funktionen redder liv ved at underrette alle mennesker i bygningen gennem de summer, der er indbygget i branddetektorerne, når mindst en af ​​dem har registreret brand. Det gør det muligt for mennesker at blive evakueret, selv før branden hurtigt breder sig over en bygning.

Men i en lejlighedsbygning har den sammenkoblede alarm en ulempe. Antag, at lejerne grillede en bøf i en lejlighed, og røgen udløste en falsk alarm. For at forhindre falske alarmer i at sprede sig til detektorer i alle andre lejligheder kan lejere forsinke den sammenkoblede alarm. Men det bærer stadig risici for hele huset, da en bruger bedømmer alarmen. Og den menneskelige faktor skal minimeres.

Problemet er rettet i OS Malevich 2.12. Nu kan brugeren kun slå lyd fra detektorer fra samme gruppe – brugerlejligheden, uden at det påvirker detektorerne i andre lejligheder. Brugeren vurderer kun, at en brandalarm er falsk i sin lejlighed, og hvis der er fare for andre beboere, vil den sammenkoblede alarm underrette dem om det. Hvis en falsk alarm udløser en sammenkoblet alarm i alle lejligheder, er det kun systemadministratoren, der kan slå lyden fra.

Sådan får du opdateringen

Alle Ajax -hubs modtager OS Malevich 2.12 inden for fire uger. Opdateringen installeres automatisk, når sikkerhedssystemet frakobles, og hubben er tilsluttet en ekstern strømforsyning.

Understøttelse af OS Malevich 2.12 -funktioner afhængigt af h

Hub understøtter:

  • Konfiguration af sirenealarmer i nattilstand
  • Meddelelser om tab af forbindelse med Ajax Cloud via en af ​​kommunikationskanalerne

Hub Plus , Hub 2 og Hub 2 Plus understøtter:

  • Chime -funktionen
  • Konfiguration af sirenealarmer i nattilstand
  • Meddelelser om tab af forbindelse med Ajax Cloud via en af ​​kommunikationskanalerne
  • Den opdaterede logik for den sammenkoblede FireProtect -alarm

Hvis du ikke har modtaget opdateringen, skal du kontrollere, om den automatiske softwareopdatering er aktiveret i hubens serviceindstillinger. Hvis du har problemer med dette, er vores supportteam klar til at hjælpe døgnet rundt .

For at få opdateringen tidligere skal du udfylde formularen .

Se mere bloghttps://www.ajax-alarm.dk/blog/

Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar