OS Malevich 2.15

Firmware opdatering.:

I dag begyndte vi at opdatere hubs og rækkeviddeforlængere med OS Malevich 2.15. Den nye firmware indeholder et par praktiske komfort- og produktivitetsfunktioner.

 • Med understøttelse af LifeQuality-diagrammer kan du se tendensen for indikatorer i løbet af den sidste time, dag, uge, måned eller år. Dataene er tilgængelige med det samme overalt for at se, spore og analysere. Et vedligeholdelsesfirma kan gemme data i Ajax Сloud i op til 2 år.

  👉 Lær mere om LifeQuality
 • Administrer meddelelser fra LifeQuality og automatiseringsenheder. I enhedsindstillinger skal du angive, om du vil modtage meddelelser om enhedsaktiveringerne, herunder når de udløses af et scenarie.
 • Se meddelelser om opdaterede automatiseringsenheder, der angiver udløseren: tændt/slukket af en bruger, efter scenarie eller med en enhedsknap.

  👉

 • Hub 2, Hub Plus, Hub 2 Plus, Hub Hybrid
 • ◇ Understøttelse af de nye sikkerhedssystemenheder.
 • ◇ For LifeQuality tilføjede understøttelse af diagrammer, der viser udsving i luftkvalitetsværdier. Bemærk venligst, at kun målinger, der er registreret efter hub-opdateringer til version 2.15, vil blive vist i diagrammer.
 • ◇ Lydindikation for tastaturer i henhold til UL-certificeringskrav. Med de relevante indstillinger bipper tastaturerne for at give brugerne besked om lavt batteri på enhver enhed i systemet eller de aktuelt offline enheder.
 • Aktiver funktionen i hub-indstillinger : Hub → Indstillinger → Service → Lyde og alarmer.
 • Bemærk venligst, at funktionen kun vil være tilgængelig for tastaturernes seneste firmwareversioner.
 • ◇ Den nye type push-meddelelser i Brugerindstillinger (Hub → Indstillinger → Brugere → Brugernavn → Meddelelsesindstillinger). Nu er det muligt at bestemme, om brugeren vil modtage push-meddelelser om udløsning af automatiseringsenheder og meddelelser om udsving i luftkvalitetsværdier.
 • ◇ I meddelelser fra automatiseringsenheder tilføjes oplysningerne om den udløsende årsag. Enheden er tændt/slukket:
 • af brugeren i appen;
 • efter scenarie;
 • ved at brugeren trykker på enhedsknappen.
 • ◇ Andre mindre rettelser og forbedringer.

🚨 Bemærk, at nye funktioner er tilgængelige med de nyeste Ajax-apps og firmwareopdateringer. Hubber og rækkeviddeforlængere modtager opdateringen inden for 5 uger. Udfyld denne formular for at få OS Malevich 2.15 på prioritetsbasis.

https://www.supporten.dk/2022/10/13/lifequality/

Ajax Alarm Online Shop - FM Sikring

Skriv et svar